Merhaba bu ay içinde 450 nk almayı düşünüyorum kullanan var ise tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Alternatif motor önerebilir mi bu fiyat bandında?
Merhaba bu ay içinde 450 nk almayı düşünüyorum kullanan var ise tecrübelerini benimle paylaşabilir mi? Alternatif motor önerebilir mi bu fiyat bandında?
Sebep nedir bütçem doğrultusunda önerebileceğiniz model var mı?
alınır. fiyat performans motoru.
Bende öyle düşünüyorum ama işte çinli olması kronik sorunları olur mu olmaz mı onu bilmiyorum. Bu fiyatlara alabileceğim başka motor varsa önerebilir misiniz?
motoru görmeden konuşmak doğru değil tabi ama çinli dedin mi önyargılıyız ve bu haksız bir önyargı değil. 250 liliğini gördüm mesela, iyi değil pek
2. el husqvarna svartpilen 400 alırım onu alacağıma
Bence 250.000 TL fiyat ve karta taksitle alınır.
Almam, almak isteyeni de caydırırım. Güzel kampanyaları olan avrupa(KTM hariç tabi ki) veya japon markalara yürürüm. Bütçene uygun farklı markalara bakmalısın.
650 NK daha ucuz çok enteresan ayrıca cfmoto fiyatları bayağı geri gelmiş
239 a 650cc motor gerçekten iyiymiş
190 zor görüyor 60hp motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
duke 390 daha iyi abs viraj abs si ekran wp amasör git uçmakdereye anı yaşa. Sert diri capcanlı makine. Eğitim aldığım makine idi. Dişli asvaltta lastik iyi ise nefis viraj alıyor.mt25 gibi düşünme adamlar SEN VİRAJMI YAPÇAN AL SANA MOTOR demişler
kawasaki Z650 de 199 u zar zor görüyor çift silindir E5 motor gayet normal
CB650R da 650cc lik makina ama 4 silindir 1. viteste 100ü deviriyor
nc de aynı 200 de kesiciye giriyor 60 beygir motor kaç yapsın ki 300 mü 350 mi
bende afrika var 95 beygir topp speed deneyen 228 230 u geçmiyor diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------
arka disk biraz çelimsiz 2000 lerin japon motorları gibi düz disk koymuş koysana kardeşim şu önler gibi papatya ya yakın
alıncaksa illede mt650 alınır 250 bin liraya öyle bir motor hayalinde göremezsin.kronik olarakta sanırım içlerinden en iyisi.450 almaktansa çantalı demirli 650mt her türlü daha iyi daha mantıklı.tip olarakta bence cidden çok güzel tracer 700 gibi versys gibi duruyor.bunun ucuza satılmasının sebebi tabiki euro 5 olayı ve yeni çıkan 700mt den ötürü.yeni kasası çıktı clx700 motorunu kullanıyor daha ateşli daha hoş ama hangi paradan geliceği belli zaten 400+.aynı 800 lük gibi ölü doğan olacak.geçen bayiye gittim 2022 model 0KM clx 700 250 bin tl idi.22 olması tabi baya eskidi 3 senelik motor olucak direk muanesi geldi bile.elde kalan euro 5 leri toplama vakti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)