Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tvs raider 125 lastik önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Tvs raider 125
    Merhaba tvs raiderin stok lastiklerini değiştirmek istiyorum fakat uygun ebat bulamadim mumkunse 3-4 mevsimlik lastik istiyorum her dönem değişecek gücüm yok aranizda kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olmasini isterim iyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Michelin'in istediğiniz lastik ölçüleri artık çok zor bulunuyor Pirelli'de o şekilde Angel City vardı o ebatlarda yanlış hatırlamıyorsam o da bulunmuyor . Kış ve yazlık olarak 2 set lastik yolladım 1 ebat lastik büyütmek istersen farklı şeylerde bulabilirsin , ben öyle yaptım 130-70-17/ 100-80-17 lastik ebatlarımı 140-70-17/ 110/70/17'ye çevirdim ve hiç bir fark yaşamadım virajlarda daha konforluyum . Biraz fazla yakabilirsin ve torkunu lastikler daha büyük olduğu için torku hissetmeyebilirsin ama gps ve kronometreyle hesaplayınca 0.3-0.5saniye bir fark oluyor . Tabi bunlar CBR125R için geçerli Raider için nasıl olur bilemem

https://www.lastikdeposu.com.tr/anla...astigi-pmu8596

https://www.lastikdeposu.com.tr/baja...t-2024-pmu8597

Moderatör veya yetkili birisi olarak değil normal üye olarak forum tavsiyesi de vereyim uğraşmaman için , ilk önce forumda soracağın soruyu ""soru" + motosiklet" olarak yazınca önceden bu konu açılmış mı gözüküyor
    tommygun, espresso ve k5les bunu beğendiler.

Motosikleti
    Tvs raider 125
    Tavsiyelerin için cok teşekkürler iki lastikten birini şimdi sipariş edeceğim. Forum konusunda da araştırdım fakat net bir bilgi bulamadım süresi geçmiş stokta olmayan lastiklerin linki olduğu icin tekrardan sormak istedim her şey için teşekkürler ����
    uurrdmrr bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)