Seinfield'eki komşu değil mi bu? Gel bak Suzuki'nin arka maşasını gör. Honda'dakilere gösteririsin.
Bu arada yazlık sezonu kapattın galiba?
Seinfield'eki komşu değil mi bu? Gel bak Suzuki'nin arka maşasını gör. Honda'dakilere gösteririsin.
Bu arada yazlık sezonu kapattın galiba?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Suzuki'nin arka maşasının nesi varmış, gayet de güzel iş görüyor. O kadar çukurlu yollara girdim yamulmadı demek ki güzel. Zaten bir tek zincir yağlarken bakıyorum, normal zamanda niye motorun maşasına bakayım?
Motorun maşasına bakmak kadınların ayağına bakmak gibi ayrı bir takıntı/fetiş diyeyim de kavga çıksın şimdi.
oo kimkocu 8s almışın ha. hayırlı olsun. maşan çok tatlı.
750 hornet alanlar düşğnsğn sdsda
şu hornet 1000 gelsin bakalım belki alırım, çok yakar ama bir daha mı gelecem dünyaya.
beni tek düşündüren konu boyumun 1.87 olması :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
sakal+dövme+harley fenaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
yok, yarın akdenize iniyorum, 3-4 gün yüzecem. deniz 24 derece çok iyi.
Kim şikayet ediyor şu adamı yahu? Ömrü 2 günü bulmuyor Bırakın uğraşmayın. Kimseye dalaşmamış, hakaret etmemiş. Yeni bir hesapla belki beyaz sayfa açacak. Umut hakkı diye bir şey var yahu
Aynen katılıyorum süresiz ban nedir arkadaş. Böyle ceza mı olur.
Punctum kusura bakma ama bu trolden ve güzellemelerinizden bıktık artık.
Sana küfür etseler iyi olur mu ha ?
adamın küfürleri yukarda duruyor gay haşmet, madalyalı puşt, fetocü falan bu nedir ya ?
neymiş ilk haşmet adamın anasına sövmüş. eee sende ona küfür etmek zorunda mısın ?
moderatore şikayet et gerekeni yaparlar.
neymiş adam fetöcümüş. Yaaa 12 sene önce kim fetöcü değildi ?
hoca efendi ağlarken hangimiz duygulanmadı ?
bakın farklı düşünebiliriz, birbirimizi sevmek gibi bir zorunluluğumuz yok ama hakaret asla olmamalı.
Ben mesela killingroad u çok sevmem,
milyon tane sokak köpeği dışarda pisleyip terör estirirken "benim iki kere götümü ısırdılar yine şikayet etmedim" demesi olsun,
ülkeyi çökertmek amacıyla milyonlarca göçmenin ülkeye sokulmasında takındığı "göçmen düşnamlığı bu ülkenin başına bela olacak" demesi olsun,
baskıcı rejim eleştirilirken çıkıp, "Atatürk diktatör değil miydi =) =) " demesi olsun (celal şengör okuyor)
araya sürekli şekilde ingilizce kelimeler serpiştirmesi vs vs bunlar beni itiyor gercekten ama bunlardan dolayı da saygısızlık yapamam. nokta.
herkes haddini bilecek.
gerçekten çok sıkıldım bu adamdan. umarım bir daha gelmez.
Forumda çoklu üyelik açmış bir üyeyi hemen fark edip anında süresiz banlayacak bir mekanizma yok. Muhakkak açığa çıktığı an aktif üyelerden bir ya da bir kaçı moderatörlere şikayette bulunuyor.
Burada görüşemiyoruz bari yukarıya doğru ziyarete gidelim @tommygun
Bu hafta sonu arabayla İstanbul yapacağım, eşya taşıma olayı var. Lakin Kasım'ın 17'si ya da 24'ü İstanbul'da bir tur planım var, istersen beraber gider beraber döneriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:58 ----------
Herkesin herkesi sevmeme özgürlüğü var. Çoklu üyelik de alenen küfür etmek de doğruya doğru yasaktır. Lakin yine de ispiyonculuk hoş bir şey değildir, yakışmaz.
Haşmet, sen misin yav? 1 Kasım'da üye olup, maaşallah bütün foruma hakimsin Nicky...
Unutmadan hemen şuna yanıt vereyim.
Değil 12 yıl önce, ben bunların ne mal olduğunu en güçlü oldukları taa üniversite yıllarımda (1980'ler sonu) ve sonrasındaki akademik yaşamımda ziyadesiyle idrak ettim kardeşim. Hiç bir zaman da Fetöcü falan olmadım, bunlar için duygulanmadım. Kendi kariyerimi geçtim, Türkiye için büyük zarar veren bu yapılanmanın hiç bir zaman sempatizanı da olmadım, olandan da nefret ettim. Bu böyle biline...
Gelelim küfür meselesine,
Hırbonen birine küfür etti diye süresiz yasaklanıyorsa, ona ana avrat küfredenler, dangalak diyenler, adamı sürekli tahrik ve taciz edenler neden hala forumda? Haşmet de ceza aldı ama yine forumda, Hırbonen'nin ne suçu var? Neden birilerine pozitif ayrımcılık yapılıyor madem? Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, neden bu ayrımcılığa göz yumuyor.
Ben hiç birinizi kişisel olarak tanımam. Hırbonen'i de tanımam. Ama kardeşim, hak var, hukuk var, vicdan var...Neden şu adamı forumda barındıramıyoruz? Yoksa ona laf yetiştiremediğimiz için mi? Toptan yasaklayalım kurtulalım mantığı mı? Yani Hırbonen yasaklanınca tüm forum birden sevgi pıtırcığı mı oluyor? Ortada bir sürü çoklu hesabı olan, anlamsız konular açan, sürekli demagoji peşinde olan, kendi reklamını yapan, egosunu parlatan, trollük yapan, forumu kahvehaneye döndüren adam olacak, ama sorun bir tek Hırbonen, öyle mi? Hırbonen'in olmadığı bir motosiklet.net daha mı kaliteli, daha mı seviyeli, daha mı izlenebilir bir ortam yani? Bırakın allah aşkına, şu forumu sırf onu izlemek için gelen insanlar bile olabilir.
Forumlar zaten yok olma tehdidi altında. Üç gün sonra belki burasının da domain ücreti ödenmeyecek, kapanıp gidecek. Foruma cila atanlar da tarihin tozlu sayfalarına karışacak. Bırakın da, elimizde böyle bir etkileşim platformu varken en azından tüm seslere, tüm fikirlere ulaşabilme potansiyelimiz olsun. Ülkede zaten boğazımız sıkılıyor, en azından şurada şamata yapalım. Bunu da mı çok görüyor moderasyon?
Ben de sen ve senin gibi fetöcü trollerden sıkıldım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)