bugüne kadar kaç tane şirkete bilgi almak için mail atttıysam hiç birinden dönüş almadım ya koş kocaman kurumsal bir şirketsin markan var insan bi bakar şu maillere yahu
kos kocaman honda, Anlas, lS2 vb mail kullanmayı bilmiyor ayıptır ya
bugüne kadar kaç tane şirkete bilgi almak için mail atttıysam hiç birinden dönüş almadım ya koş kocaman kurumsal bir şirketsin markan var insan bi bakar şu maillere yahu
kos kocaman honda, Anlas, lS2 vb mail kullanmayı bilmiyor ayıptır ya
Çünkü senin onlara muhtaç olduğunu düşünüyorlar.
Bir diğer sebebi de kötü kurumsal yönetim.
Whatsapp hatları ve çağrı merkezleri üzerinden çözmeyi tercih ediyor çoğu şirket.
Linkedin - twitter gibi sosyal noktalardan yazarsan da etiketlediğinde cogu firma hemen dönüyor.
Bazı firmalara Whatsapp veya sosyal medya üzerinden ulaşsanız da bir cevap alabilmek için sizin peşinde koşmanız gerekiyor.
Gün içinde döneceğiz diyip bir türlü dönmüyorlar.
Ama bu durum genel bir sorun. Hangi sektör olursa olsun düzgün iş yapan adam bulmak zor ve hep peşinde koşmanız gerekiyor.
Edit:
Bir de aynı cümlede 2 soru sorarsanız %80 ihtimal sadece birine cevap veriliyor.
Ben geçenlerde bilgi almak için sym' nin İnternet sitesinden mail adresimi ve bilgi almak istediğim konuyu yazdım. Mail yoluyla dönüş yaptılar. Tekrar mailden yazı yazdım. Tekrar dönüş yaptılar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)