Atv nin bir başka heyecanı varmış.
Reklamlar
-
https://www.instagram.com/reel/DBCS-B8N4Xy/?igsh=dnAwcHBpMDN2YWE0
Atv nin bir başka heyecanı var. Her motosiklet kullanıcısı kullanmalı derlerdi ama inanmazdım. Kullanırken çok zevk veriyor. Götüreceğim yere arabanın romörk ü ile götürmek ise ayrıca güzel…
Reklamlar
-
linke bakmadım ancak atv denen şeyden tiksiniyorum.
gidon çevirerek dönme olayı aşırı yorucu; alışkanlık gereği gidona basarak döndürmeye calısıyorum sürekli tabi dümdüz gidiyor nalet alet
güven verici değil.
ama zevk meselesi tabi.
-
Hayırlı olsun. Pek mümkün değil ama kazasız belasız kullanın inşallah.
Dışarıdan çok basit görünen ama bir o kadar basit olmayan bağımlılık yapan bir hobi. Atv bambaşka bir dünya. Ama otomatik atvleri pek sevemiyorum. Bizim yadigar 200cc manuel bir atvmiz var. Motor içinden elektriğine, dişlisinden zincirine kadar her şeyi upgrade edilmiş bir alet. Ben hayatımda böyle eğlenceli bir araca daha binmedim. 1000cc canamların polarislerin çıkamadığı yerleri çıkıp giremediği yerlere giriyor namussuz. Tam bir şeytan icadı. Hatta babamın zamanında hard crosslarla iddialaşıp buraya çıkamazsın dediği yerlerde yırtıla yırtıla kaptırmışlığı var.
Eski güzel günler geldi aklıma başlığı görünce. Bizim eski topraklar akşam 9-10 gibi çıkıp sabaha karşı eve gelirlerdi bir de üstüne aynı gün işe giderlerdi. Biz de şimdi 2 saat uzun yol yapsak totomuz ağrıdı diye 2 gün yatakta yatıyoruz.
-
arndiol adlı üyeden alıntı
linke bakmadım ancak atv denen şeyden tiksiniyorum.
gidon çevirerek dönme olayı aşırı yorucu; alışkanlık gereği gidona basarak döndürmeye calısıyorum sürekli tabi dümdüz gidiyor nalet alet
güven verici değil.
ama zevk meselesi tabi.
Güvenli değil ama çok zevkli
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
lehibeny adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Pek mümkün değil ama kazasız belasız kullanın inşallah.
Dışarıdan çok basit görünen ama bir o kadar basit olmayan bağımlılık yapan bir hobi. Atv bambaşka bir dünya. Ama otomatik atvleri pek sevemiyorum. Bizim yadigar 200cc manuel bir atvmiz var. Motor içinden elektriğine, dişlisinden zincirine kadar her şeyi upgrade edilmiş bir alet. Ben hayatımda böyle eğlenceli bir araca daha binmedim. 1000cc canamların polarislerin çıkamadığı yerleri çıkıp giremediği yerlere giriyor namussuz. Tam bir şeytan icadı. Hatta babamın zamanında hard crosslarla iddialaşıp buraya çıkamazsın dediği yerlerde yırtıla yırtıla kaptırmışlığı var.
Eski güzel günler geldi aklıma başlığı görünce. Bizim eski topraklar akşam 9-10 gibi çıkıp sabaha karşı eve gelirlerdi bir de üstüne aynı gün işe giderlerdi. Biz de şimdi 2 saat uzun yol yapsak totomuz ağrıdı diye 2 gün yatakta yatıyoruz.
Muhteşem bir şey ya çocuk gibi çamurlara bürünmek çok güzel .
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)