Bütçeme Uygun Lastik Önerisi
Reklamlar
-
Merhabalar.
Cf moto 250sr motosikletime lastik almak istiyorum üzerinde cst marka lastik var ve aşırı kalitesiz. Lastik konusunda çok bilgisizim 10 bin TL bütçem var. Lastik önerir misiniz. Mümkünse linkle birlikte atarsanız çok mutlu olurum. Sadece yaz aylarında değil kışın yağmurlu havalarda da kullandığım için lastiği acilen değiştirmem gerekiyor ona göre önerilerinize açığım.
Reklamlar
-
Merhaba bende uzun süre araştırma sonucu 250 sr için araştırma yaptım kendi lastiği 140/60 ama öyle bi lastik bulamadım.150/60 lastik taktım memnunum cst den geçince fark yaratıyor ve güvende hissettiriyor.lastiğin linki
-
Benim eski Sym Wolf 250'ye Pirelli Diablo Rosso Sport aldık geçende, tavsiye ederim. Ön 110/70/17 arka 150/60/17 takım 8.900 gibi bir fiyata geliyor Motolastik.com'da
-
ucuz olsun istiyorsan mitas sport force,
kalite ve performans arıyosan bridgestone s22
bursa genel distribitor
0546 223 16 16
aradıgın yerden sana tavsiye verirler
-
Sport Force kullanıyorum memnunum hızlı ısınıyor . S22 Batlax'ta güzel lastik
-
anlas viento sport ta bir seçenek olarak dursun, araştırırsın
kendi motorumda memnunum bu lastikten
hem de senin motorunu kullanan bir arkadaş ta bundan aldı, o da çok memnun kaldı
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
anlas viento sport ta bir seçenek olarak dursun, araştırırsın
kendi motorumda memnunum bu lastikten
hem de senin motorunu kullanan bir arkadaş ta bundan aldı, o da çok memnun kaldı
Dur ben sport force'la viento sport'u karıştırdım :D bende viento sport kullanıyorum cbr650r kullanan bir abim önermişti baya memnunum.
-
Mitas sport force 6bin km'ye kadar güzel ama sonrasında performansı yarı yarıya düşüyor. Anlas viento sport şuan kullandığım lastik. Islakta biraz dikkatli kullanırsan üzmez, kuruda sıcak-soğuk her türlü güzel tutuyor. Pilot power 2ct kuruda güzel ıslakta sıkıntılı lastiktir. Hepsini de kullandım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler