Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çanta demiri nereden alınır?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Merhaba. Yarın Honda Dio motosikletime çanta demiri takmam gerekiyor.

Önceden kiralık motosiklet kullandığım için hiç çanta demiri bulmak ve taktırmak gibi bir derdim olmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Dio aldığım için uygun bir çanta demiri bulmam gerekiyor.

Nereden almalıyım?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xmax250
    Alıntı bilmezkisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Yarın Honda Dio motosikletime çanta demiri takmam gerekiyor.

Önceden kiralık motosiklet kullandığım için hiç çanta demiri bulmak ve taktırmak gibi bir derdim olmamıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Dio aldığım için uygun bir çanta demiri bulmam gerekiyor.

Nereden almalıyım?
    https://www.google.com/search?q=honda+dio+canta+demiri&rlz=1C1CHZN_trTR10 59TR1059&oq=honda+dio+canta+demiri&gs_lcrp=EgZjaHJ vbWUyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDINCAMQABiGA xiABBiKBTINCAQQABiGAxiABBiKBTINCAUQABiGAxiABBiKBTI NCAYQABiGAxiABBiKBTINCAcQABiGAxiABBiKBTIKCAgQABiAB BiiBDIKCAkQABiABBiiBNIBCDM0MTBqMGo3qAIAsAIA&source id=chrome&ie=UTF-8

kusura bakma yapmasam olmazdı ama google çıkalı bayaga oldu...
    selsa bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı nvrmnd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.google.com/search?q=honda+dio+canta+demiri&rlz=1C1CHZN_trTR10 59TR1059&oq=honda+dio+canta+demiri&gs_lcrp=EgZjaHJ vbWUyBggAEEUYOTIHCAEQABiABDIHCAIQABiABDINCAMQABiGA xiABBiKBTINCAQQABiGAxiABBiKBTINCAUQABiGAxiABBiKBTI NCAYQABiGAxiABBiKBTINCAcQABiGAxiABBiKBTIKCAgQABiAB BiiBDIKCAkQABiABBiiBNIBCDM0MTBqMGo3qAIAsAIA&source id=chrome&ie=UTF-8

kusura bakma yapmasam olmazdı ama google çıkalı bayaga oldu...
    Tebrik ederim arkadaşım. Oraya sormak hiç aklıma gelmemişti. 👏🏼

İnternetten sipariş verip getirmekten daha kolay bir şey yok.

Burada yıllardır bu işin içinde olan insanlar var. Benim belki de bu tecrübeli insanlardan gelebilecek bir tavsiyeye ihtiyacım vardır, ne dersin? Belki "O çanta demirini kullanma, onda şöyle bir sorun yaşamıştım ama sana şu markayı, şu dükkanı önerebilirim" diyecektir.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)