amerikada 9.5 bizde 14 milyar
Reklamlar
-
selamlar... arkadaslar yurt disinda bircok ürünün burdan ucuz oldugunu biliyoruz ama konu motor olunca arada ciddi fiyat farkları var yamaha fz6 fazer amerıka sitesinde 6600$(9.5mlyr) gösterilmis bizdeyse 14mlyr disardan getirme imkanimiz olsa bize kaca patlar gümrük ıvır zıvır filan tabi disarida tanidigimiz oldugunu varsayarsak? bide hadi motorda bi dunya vergi var gumruk var ama aksesuarlar arasındada ınanılmaz fıyat farkları var acaba insanin güvende olmak icin en iyisini en pahalisini almaktan cekinmeyecegi dusuncesiyle, biraz kazıklanıyormuyuz?
Reklamlar
-
Admin
Yurt dışında getirme çalışırsan vergi ve masrafları ile birlikte buradaki fiyatına yakın bir fiyata mal olur. Ayrıca her önüne gelen motor ithal edemez bu konuda gerekli izinlere sahip ithalatcı firmaların yetkisi var.
Ayrıca distirbütör firma dışında ülkeye ürün sokulursa ülkemizde o ürün garanti kapsamına alınmıyormuş bildiğm kadarıyla honda motorlar için bu geçerli.
-
dostum bence o işlere hiç girme çıkamazsın.
Türkiye'de fiyatlar distirbütörler tarafından da şişiriliyor bunu fuar zamanı 2-2,5 milyar indirim yapabilen markalardan anlayabiliyoruz!
motosiklet gerçekten çok masraflı çaresi yok
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
-
distirbütörler tarafından öyle şişirilen bir fiyat yok.Hepsinin kar marjı belidir, bu fiyat farkı sağolsun gelen hükümetler tarafından zırt pırt bize dayatılıyo. Dünyanın en pahalı benzinini kullandığımızı ve daya geçen seneye kadar motora ÖTV vermediğimizi hatırlarsak, hükümetlerin motorlu taşıtlardan aldığı korkunç verginin ne kadar yüksek olduğunu tahmin etmek zor deil walla.Fuardaki indrim ise hondanın strateji değişikliğinden. Adamlar artık stok yapmıyo böle maliyetleri düşürüyolar ,en azından konuştuğum yönetici böyle dedi.. Varlok bu arada bireysel motor getirsen inan çok daha fazlaya çıkar, anca belli bi adetin üstünde getireceksinki zarar etmeyesin ondada hemen hemen Türkiye fiyatlarını yakalarsın..
-
-
jeneau, çok doğru söylemişsin dünyanın en çok vergi veren ülkelerindeniz vede NE O BENZİN FİYATLARI ??? yaw artık yeter bu nedir? süper benzin kuşadasında 2.50 ylt litresi.. Motorumun deposunu geçen sene 10 milyona fullerken yarım depo zor alıyorum.. konuyla alakalı olmadı kusra bakmayın ama görünce dayanamadım.. Alıcağımız birşeyin %20 sinden çoğu vergiye ama gelişmede tık yok bide enflayson böyle iyi, ekonomi şöyle süper.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
tabi tabii ekonomi süper!
gelde delirme buyrun:
http://www.bikez.biz/ads/showad.php?...ki_zx-6r_ninja
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=1264168
yurdumuzdan verdiğim örnek sahibi alınmasın, burda fiyatlar böyle hakikaten.
-
Tuhaf şey.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
-
Kawasaki KLR650A burda satılmıyo
amerikada 5000 dolar
bende ordan almayı çok istedim ama burdaki kawasaki bayisi A kasa getirmiyo
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler