Abus disk kilidi 8077 ve 8008 hakkında bir soru?
Reklamlar
-
Bu disk kilitlerinden birini alacağım. Iş yerine motorla gitmediğim zaman gereksiz çalıp komşuları rahatsız etsin istemiyorum. Birinci ufak harekette uyarı alarmı veriyor diye okudum. Hareket devam ederse süresiz alarm devreye giriyor.
Sorum şu: ilk hareketten saatler sonra ufak bir hareket daha gelirse süresiz mi çalıyor, tekrar uyarı alarmı ile mi başlıyor?
Yani bir kere çocuk dokundu diye sonra da kedi çıktı diye akşama kadar ötecek mi bunu merak ediyorum.
+ olarak pilini çıkartmakla uğraşmadan alarmsız kullanılabiliyor mu?
Reklamlar
-
8077 kullanıyorum hareket devam ederse çalmaya devam eder hareket kesilince 10 saniye sonra durur çalışma prensibi bu şekilde
Sonsuz ötme diye birşey yok
Pilini çıkartmadan alarm devre dışı kalmaz öyle bir modu yok pili taktığın anda sistem standby olur ve diske takınca aktifleşir
-
Bendeki sonsuz ötmüyor Abus 7000 kullanıyorum pil işini çıkarmanızı tavsiye etmem benim motosiklet kedi evi gibi sokakta çok fazla kedi var en fazla 2 senedir 1 kez kedi öttürmeyi başarmıştır. Alarmda en iyi çocukları ve merakları savıyor, geçen belediye işçisi gelmiş motoru incelerken baktım ötmeye başladı kendi kendine savdı adamı üzerine binmeye çalışıyordu sanırım. Milletteki cesarete hastayım, ben sağda solda gördüğüm motosikletin en ufak yerine dokunmıyorum üstün zekalı insanımız habire deli cesaretiyle mıncıklıyorlar. neyse konu dışıydı doluydum rahatladım
-
Abus 7000 kullanıyorum bende. Sesli uyarıyı devreye almadan da kilitleyebilirsin. Kedi vs ile devreye girmedi şimdiye kadar.
-
abus 8077 kullanıyorum. 1 ay önce amazondan indirimle almıştım 4500 civarıydı. sonsuz ötmüyor hareket devam ettigi sürece ötüyor. birde ötmesini devre dışı bırakamıyorsun kitledigin an devreye giriyor ve ilk dokunmada uyarı vermiyor direk bagrınmaya başlıyo. abus 7000 kullanıyordum bundan önce. abus 7000de normal kitleyebiliyorsun üstüne bastırdıgında alarmı devreye giriyor. ötmesini istemiyorsan bastırmadan kullanabiliyorsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)