Arkadaşlar orjinalinde yan çanta ve arka çanta takılabilen scooter biliyor musunuz?
Yada sonradan aftermarket takılabilen bir model biliyor musunuz?
Arkadaşlar orjinalinde yan çanta ve arka çanta takılabilen scooter biliyor musunuz?
Yada sonradan aftermarket takılabilen bir model biliyor musunuz?
Ben joymax'e de şimdiki motora'da taktırdım. Motora özel kalıp çıkartıyor sonra hazırlayıp boyatıp takıyor motora. İstanbuldayım yalnız. Manisayı bilemicem. Dükkana her gittiğimde değişik değişik yüksek cc motorlarla dolu oluyor. İşçiliği sağlam. En gariban motor benimki kalıyor yanlarında.
Rica etsem resim paylaşabilir misiniz?
Bir de ücret paylaşabilir misiniz?
Kaça yaptırdınız ve kullanımı nasıl diye.
Şu an iş yerindeyim pc den foto gönderilmiyor eve gidince unutmazsam gönderirim. Ücret motordan motora kalıptan kalıba değişiyor en son geçen sene yaptırdım. Fiyatlar zamlanmıştır. Yalnız fiyatı ucuz değil bunu söyleyebilirim.
Dureis Mototech | Motosiklet Çanta Taşıma ve Koruma Demirleri yazın çıkar haritadan.
hocam işlem yapan yerin bilgilerini paylaşır mısınız
honda nc 700 -750 integra modelleri orjinal 3 lü çantaları var
yada sizin alıcağınız markaya uyumlu aksesuarlar var
aklınızda model varsa daha iyi yardımcı olabiliriz
ERASER WİLL COME BACK
Lombardo kardes, scootere yan canta yaptirmakla sakin ugrasma, 1-Yakismaz kaba durur 2- yan canta taktirmak icin tadilat yaptirma mutlaka, seyahat icin ilave bagaj istiyorsan cok güzel heybe türü cantalar var piyasada,üzerinde yagmurlugu var hacmine göre genislyeip daralabiliyro, arka cantayada motorun cüssesine göre Topcase tak,cok daha pratik ve estetik durur,sen beni dinle bir zamanlar bende uzun yol icin aynisini yapmistim cok faydali olup hos durdu.
Eyupto'da çok güzel içi pvc destekli soft çantalar var sukuter için daha uygun olur sanki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)