Ekipman Beden Uyumu Tavsiyesi & Önerisi : Pantolon
Reklamlar
-
Evet sayın yerliler motosiklet pantalonu almak istiyorum ama karar vermedim nasıl bişey alsam kullandığınız Pantolonu boy kilo ve beden olarak paylaşabilir misiniz? Ürüne ait kendi deneyiminizide paylaşırsanız tadından yenmez ayrıca iyi bir data olur elimizde kafası karışan arkadaşlar için yol gösterici olabilir.
Ben başlıyorum;
https://www.mototas.com.tr/rider-den...CjG9Gscc8rhhV3
Boy: 1.74 Kilo: 75. 30 Bedeni bana tam oturuyor bir tık sıkıyor pantalonun en büyük özelliği motosiklet pantalonu değilmiş gibi buda bir özellikse tabi ki. Yazlık kullanılır bu havalarda memnunum ama dereceler 15'e doğru gittikçe tırta bağlıyor tabi. Henüz kaza yapmadım bununla koruma durumunu bilmiyorum, 1 yılın ardından rengi birazcık kaçtı. Diz korumalarını çok hızlı takıp çıkartıyorsunuz kalça kısmı ise biraz külfetli.
Reklamlar
-
Geçenlerde İstanbul'a gittiğimde hasanpaşadaki riderdenim mağazasına baktım, bendeki riderdenim pantalonun aynısından vardı ama diğer modelleri hepsi dar paça yapmışlar, pantalonu uzun botların üzerine indirmek mümkün değil. Bu dar paça pantalon modasını kim çıkardıysa ayağında çorapla ıslak banyo terliğine bassın diye beddua ettim.
-
bu oniks modelinden ben de aldım. biraz dar kalıplı ve ince diğer pantalonlara göre.
ama kalça korumaları nedense pek güven vermedi bana.
bazen kayıyor mu yoksa kılıfının pozisyonu mu değişiyor niyeyse artık kapladığı alan küçülüyor sanki.
tech 90 dan aldığım bir pantalonun kalça korumaları daha güven veriyor mesela.
-
msenturk80 adlı üyeden alıntı
bu oniks modelinden ben de aldım. biraz dar kalıplı ve ince diğer pantalonlara göre.
ama kalça korumaları nedense pek güven vermedi bana.
bazen kayıyor mu yoksa kılıfının pozisyonu mu değişiyor niyeyse artık kapladığı alan küçülüyor sanki.
tech 90 dan aldığım bir pantalonun kalça korumaları daha güven veriyor mesela.
Evet abi o aldığın pantalondan boyundan ve kilondan bahsetsene iyiyse bizde alalım olmadı işlem yapman gerektimi o ürüne giymek için?
espresso adlı üyeden alıntı
Geçenlerde İstanbul'a gittiğimde hasanpaşadaki riderdenim mağazasına baktım, bendeki riderdenim pantalonun aynısından vardı ama diğer modelleri hepsi dar paça yapmışlar, pantalonu uzun botların üzerine indirmek mümkün değil. Bu dar paça pantalon modasını kim çıkardıysa ayağında çorapla ıslak banyo terliğine bassın diye beddua ettim.
ben forma botun içine tıkıyorum abi paçaları makine gibiyim
-
Bu dar paça pantalon modasını kim çıkardıysa ayağında çorapla ıslak banyo terliğine bassın diye beddua ettim.
Bunun gibi Hacivat'ın teki çıkarmıştır.
-
Yobaaz adlı üyeden alıntı
Evet abi o aldığın pantalondan boyundan ve kilondan bahsetsene iyiyse bizde alalım olmadı işlem yapman gerektimi o ürüne giymek için?
ben forma botun içine tıkıyorum abi paçaları makine gibiyim
Ben işte öyle paçalar botun içinde sevmiyorum, uzun adventure botlarım var pantalonu onların üzerine indiriyorum, botlar görünmeden gizlice koruyor yani.
-
[QUOTE=Yobaaz;4794085]Evet abi o aldığın pantalondan boyundan ve kilondan bahsetsene iyiyse bizde alalım olmadı işlem yapman gerektimi o ürüne giymek için?
boy 189 kilo 82 falan. bana 32 si oldu hatta 31 bedeni bile zorlasam olabilirmiş.
okmeydanı'ndaki feyizoğlu motordan deneyerek almıştım. benim aldığım tech90 new pirate modeliydi.
korumaları güzel. pantalon da şık.
ama riderdenim onikse kıyasla biraz daha kalın. kışın avantaj olsa da temmuz-ağustosta biraz daha bunaltır.
ama şu an sitelerinde gözükmüyor, aşağıdaki model de tercih edilebilir. aynı korumalar var. görünüşü de benimkine benziyor baya.
https://www.feyizoglu.com/tech-90-monza-blue-kot-pantolon_56689.html
-
espresso aga ben de dürrük gibi dar paça pantolonlara uyuzum. Hele koca koca adamları tayt gibi skinny pantolonlarla görüyorum ya çok üzülüp kesin vurduruyorlardır diye düşünüyorum.
-
Ben işte öyle paçalar botun içinde sevmiyorum, uzun adventure botlarım var pantalonu onların üzerine indiriyorum, botlar görünmeden gizlice koruyor yani.
ne kullanıyorsun onuda yazaydın mübarek belki feyizlenirdik.
tommygun adlı üyeden alıntı
espresso aga ben de dürrük gibi dar paça pantolonlara uyuzum. Hele koca koca adamları tayt gibi skinny pantolonlarla görüyorum ya çok üzülüp kesin vurduruyorlardır diye düşünüyorum.
abi demek istediğini anladım ama vurdurmuyoruz. Neyse öneri alalım sonra linçlersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
Osm@n adlı üyeden alıntı
bu barzo, bunu yakalayamayız biz nargile tayfa konu dışı
-
abi demek istediğini anladım ama vurdurmuyoruz. Neyse öneri alalım sonra linçlersin
Heheheh benzetme yaparken abartmışız ama senden bahsetmiyordum. Yine de bana bozulmuşsun kusuruma bakma. Ben Tech90 firmasının ürünlerini daha sağlam buluyorum. Riderdenim iyi, hoş ama sanki Mavi Jeans pantolonları gibi ağ kısmından yırtılan çok pantolon duydum.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Heheheh benzetme yaparken abartmışız ama senden bahsetmiyordum. Yine de bana bozulmuşsun kusuruma bakma. Ben Tech90 firmasının ürünlerini daha sağlam buluyorum. Riderdenim iyi, hoş ama sanki Mavi Jeans pantolonları gibi ağ kısmından yırtılan çok pantolon duydum.
Evet kullanışlı, şık ve rahatlar ama Riderdenim pantalonları pek sağlam değil. Benim bir pantalon ağdan gitti; terzide tela yapıştırma / örme / dikiş operasyon ile dirilttim 1 sene daha ömrünü uzattım.
-
ne kullanıyorsun onuda yazaydın mübarek belki feyizlenirdik.
Bende Riderdenim Bora modeli var. Kışlık diye geçiyor ama yazın da rahatsız olmadan giyiyorum. Paçaları bol, uzun/kocaman adventure tipi botların üzerine bile paçaları salabiliyorum.
Riderdenim alırsam yine bu modelden alırım ya da tech-90 mağazasına da bakacağım artık baharda anca giderim İstanbula.
-
TheBikerjeans kullanıyorum tavsiye ederim. Riderdenim'e göre daha kaliteli bir marka. Ama daha pahalı. İlk Riderdenim aldım dikişler söküldü.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Rider denim en tırt üretici gibi görünüyor TR üreticileri arasında
-
Rider denim en tırt üretici gibi görünüyor TR üreticileri arasında
eskiden iyiydi, ben aldığım zamanki kumaşları daha kaliteliydi sanki ama sonradan bozmuş gibi geldi bana hakkında yazılanları okuyunca. Yazık olmuş.
Şimdiki pantalonların kumaşları da içinde elastik bir şey olan kota benzeyen ama sadece görünümü benzeyen kumaş, kot kumaş sağlam olur kalın olur. Bir tek motosiklet pantalonları değil piyasadaki tüm kot pantalonlar bozuldu.
Bu kot görünümlü motosiklet pantalonlarının özelliği kot kumaşın altında sürtünmeden korumak için kevlar katman olmasıydı ama dıştaki kumaşı rahat-yumuşak yapalım derken kaliteyi bozmuşlar.
Yapacak bir şey yok, her ürünün pahalısında bile genel bir kalite düşüşü var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)