3'ü arasından birini tercih etmek istiyorum haliyle güvenilir markaların scooterları extra farklı bir fikriniz varsa elbet duymak isterim
3'ü arasından birini tercih etmek istiyorum haliyle güvenilir markaların scooterları extra farklı bir fikriniz varsa elbet duymak isterim
Burgundy ne?
Burgman olacak hocam o laptop başında bir strateji oyunu oynuyorum aklım Fransız topraklarında kalmış
Tercih sırasına göre yazmışsın zaten okadar para vermek istemezsen ben avenis aldım harika valla...
Üçü de çok kaliteli ve zorlamadan sürersen ömürlük olabilecek makineler.
Burgmanın nmaxe göre dezavantajları ABS yok , hava soğutmalı ve beygir gücü bir tık daha az. Ama 12 taksit gibi bir fiyat avantajı var.
Sadece şehir içi kullanım için alıyorsanız bence hangisi olsa gayet memnun kalırsınız.
Gönlüm Pcx ile bir başlangıç yapmaktan yana ama burgman'da ki taksit fırsatı çok iyi bir avantaj benim için, belki de kışa biraz daha girip kampanya kovalamalı...
Sym ya da Kymco modellerine de bakabilirsiniz. Tabi ki piyasaları Pcx ya da Nmax gibi hızlı değildir ama dayanıklı motorlardır.
Jetx 125'de hiç fena durmuyor özellikle ön arka ABS olması kombine fren sistemi vs.ama sıfır fiyatının da pcx'den yüksek olması ilginç o kadar da değil diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Sym ve kmyco'da aynı kampanya mevcut bir Suzuki değil elbet 125cc zorlu bir kategori hayli kafası karışıyor insanın
Kalite olarak fark göremediğim için pcx diyorum şekil motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)