Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RTR200 vs NS200UG Hangisini Tercih Etmeliyim ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    TVS Jüpiter 125
    Herkese günaydın

Bir yıldır TVS Jüpiter 125 kullanıyorum. Bulunduğum şehirde biraz garip bir ilişkimiz olsa da az çok anlaşabildiğim bir TVS servisi var. Jüpiter şehir içi her türlü ihtiyacımı görse de artık gerçek bir motosiklet kullanmaya başlamak istiyorum. Hangi motoru alırsam ilk vitesli motorum olacak haliyle istemsizce biraz yorulup en azından bir süre yanlış bir kullanıma maruz kalacak. Önceliğim dayanıklılık ve işletme maliyeti. E tabi yedek parça bulunabilirliğinden bahsetmiyorum bile her an parçasını bulup tamirini yaptırabilmem gerek.

NS200UG 153.500 TL gibi bir fiyata satılıyor kararsız kaldığım RTR200 ise 137.000'den 109.000 TL'ye düşmüş durumda. Her ikisinin ikinci elinde belli bir miktar zararı göze almak gerek farkındayım hatta RTR200 biraz daha fazla zarar ettirebilir.

Kafama takılan bir diğer nokta NS200UG sıvı soğutmalı RTR200 ise yağ soğutmalı. Bu konuda pek fazla bilgi sahibi değilim ama sıcak bir şehirde ikamet ediyorum. Soğutmadan yana problem yaşamak asla istemem.

Siz değerli motosiklet kullanıcılarına sorum hangi motoru tercih etmem gerektiği yönünde. Vakit ayırıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yarım akıllı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 125R
    50 bin liraya yakın fiyat farkı var, değer mi emin değilim şahsen.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yedek parça, servis, satış ağı vs. ns200 hepsinde daha iyi.

Motosikleti
    TVS Jüpiter 125
    Alıntı yarım akıllı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50 bin liraya yakın fiyat farkı var, değer mi emin değilim şahsen.
    NS200UG gerçekten bir adım önde. 2025 gibi onun da Hindistan'da satılan dijital göstergeli Led farlı versiyonu gelecekmiş. Şu an satılan versiyonun değerini çok düşüreceğini düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yedek parça, servis, satış ağı vs. ns200 hepsinde daha iyi.
    NS200 gerçekten daha iyi lakin ekipmanı da katmak durumundayım. NS200 bütçemi aşıyor ilave olarak ekipmanları da katarsam kaldıramam. RTR200 sakin bir kullanıcıyı üzen bir motor değil deniyor yine de kafamda çok fazla soru işareti var.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı R3QIT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    NS200UG gerçekten bir adım önde. 2025 gibi onun da Hindistan'da satılan dijital göstergeli Led farlı versiyonu gelecekmiş. Şu an satılan versiyonun değerini çok düşüreceğini düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

NS200 gerçekten daha iyi lakin ekipmanı da katmak durumundayım. NS200 bütçemi aşıyor ilave olarak ekipmanları da katarsam kaldıramam. RTR200 sakin bir kullanıcıyı üzen bir motor değil deniyor yine de kafamda çok fazla soru işareti var.

hocam bütçeni aşıyorsa listene neden alıyorsun =) şu an piyasa düşük 110 bine temiz 200 ug bulabilirsin.

sana kalmış bir durum tabi; rtr200 bazı parçalar olarak daha kaliteli ama gecen bir arkadaş kroniklerinden bahsetmişti sogudum.
    maktama bunu beğendi.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

Motosikleti
    TVS Jüpiter 125
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bütçeni aşıyorsa listene neden alıyorsun =) şu an piyasa düşük 110 bine temiz 200 ug bulabilirsin.

sana kalmış bir durum tabi; rtr200 bazı parçalar olarak daha kaliteli ama gecen bir arkadaş kroniklerinden bahsetmişti sogudum.
    Listeme alma sebebim RTR200'ü almazsam NS200 için bekleyecek olmam :D RTR200 bahsedildiği kadar f/p motoru değilse NS200'ün yeni kasasını bekleyeceğim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler