Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

RTR200 mü XPULSE200 mü?

REKLAM ALANI

o zaman rtr 200 alıp seneye biraz bütçe tamamlayıp kazandığın tecrübeyle motorunu yükseltedebilirsin ben de motor konusunda daha yeni olduğum için pek bi tavsiye veremiyorum ama ben olsam rtr alıp seneye para biriktirip rtryi de satıp duke 250'ye vs. geçmek isterdim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar ikilemde kalmanız normal zira aradaki fiyat farkı az değil.
    Bir RTR200 kullanıcısı olarak motoru tavsiye ederim, parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
    Hintli 200cc motorlar hakkında ufoz'un söyledikleri de yüzde yüz doğrudur.

Açıkçası ben de Xpulse tercih ederdim. Servis ve yaygınlık bakımından avantajlı. Yolda surecekseniz RTR200 açık ara iyidir ama köy yolları, arazi, deniz kenarları, haftasonu kampları için Xpulse daha uygun. Örneğin bu yaz Osmaniye'nin Zorkun yaylasına gitmiştim gezmek için, inanın her evin önünde bir tane Xpulse vardı. Kırsalda Tofaş gibi bir motor oldu.

Beto87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 650F
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xpulse ile motor sürmeye başlayıp xpulse'un hakkını verecek kadar araziye girmeye alışırsanız sıkıntı çıkar, ne çıkar, racing ya da naked istemezsiniz, arazinin keyfini alınca, dağda taşta çamurda hoplaya zıplaya gezmeye alışınca tenere 7 alayım demeye başlarsınız, bunun dışında bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
    Dağ, bayır ve ormana bir kez dalan kişiye asfalt angarya gibi geliyor. 5 yıl önce pulsar ile girdiğim orman ve dağ yollarının tadı hala damağımdadır. 200 km'lik mesafeyi sırf orman yolundan gidicem diye 3-3,5 saate gidiyorum şimdi. Vizörde patlayan böcekler bile vız geliyor.
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Beto87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dağ, bayır ve ormana bir kez dalan kişiye asfalt angarya gibi geliyor. 5 yıl önce pulsar ile girdiğim orman ve dağ yollarının tadı hala damağımdadır. 200 km'lik mesafeyi sırf orman yolundan gidicem diye 3-3,5 saate gidiyorum şimdi. Vizörde patlayan böcekler bile vız geliyor.
    Yaa işte bozuk yolların bir kez tadını alınca alışkanlık yapıyormuş. Bend e asfalt dışında işim olmaz diyordum, xmax ile biraz mıcır yola yanlışıkla girersem eyvah deyip yavaş yavaş geçiyordum, vstrom ile mıcırlı yola ilk girdiğimde de eyvah dedim, biraz ilerledim baktım bitmiyor, iki köy arası yaklaşık 10km'lik yolda ilk 500 metreden sonra geri mi dönsem derken devam ettim, baktım arka lastik çok kaymıyor, çukurlar da rahatsız etmiyor, yol bittiğinde daha gitsem giderdim böyle dedim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)