Motosiklet Mağazasından Motor Alınır mı?
Reklamlar
-
Honda Activa veya Dio alacağım ancak bayiler zam yapmış fiyatlara. Sadece sarı sitede dolaşan sıfır ilanlara gücüm yetiyor. Ancak buralardan almanın herhangi bir riskli yanı var mı? İşin kötü yanı bulunduğum şehirde satan mağaza yok. Şehir dışına gidip almam gerek. Scooter'la da uzun yol yapamayacağım için bir otobüs firmasıyla anlaşacağız sanırım. Sizce bayi fiyatından 20k daha ucuza almak için bu eziyet çekilir mi?
(Bayiler peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyor, taksitle almak isterdim ama bankanın bana 100k limitli kredi kartı vereceğini hiç sanmıyorum.)
Reklamlar
-
12 taksit olacaksa 20 bin fazla vermek mantıklı gibi. Bunun dışında sarı sitedeki sıfır motorları ikinci el gibi gidip noterden alacaksın neden risk olsun? Bulunduğun şehirde bayi varsa kredi kartı şansını zorlayıp bayiden alman mantıklı. Nakliye için nerden baksan 3-5 bin vereceksin...
-
bazı satıcılar nakliye de yapıyor konuşmalısın
-
nakliye sırasında motor düşer çizilir bir şey olur otobüsün bağazına başka şeylerde koyuyorlar
-
wing50i adlı üyeden alıntı
bazı satıcılar nakliye de yapıyor konuşmalısın
j700 adlı üyeden alıntı
nakliye sırasında motor düşer çizilir bir şey olur otobüsün bağazına başka şeylerde koyuyorlar
Evet nakliye yapanlar da var ama onlar da otobüsle gönderiyor muhtemelen. Motoru iyice sararsam sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Alpbatur adlı üyeden alıntı
12 taksit olacaksa 20 bin fazla vermek mantıklı gibi. Bunun dışında sarı sitedeki sıfır motorları ikinci el gibi gidip noterden alacaksın neden risk olsun? Bulunduğun şehirde bayi varsa kredi kartı şansını zorlayıp bayiden alman mantıklı. Nakliye için nerden baksan 3-5 bin vereceksin...
Kredi kartı değilde mobilya mağazalarının kullandığı bir sistem var. Fatura öder gibi taksit ödüyorsun. Taşpınar, Evkur gibi firmalardan bu şekilde alışveriş yapmıştım. Kredi kartım olmamasına rağmen telefonda ödemeler kısmında her ay fatura gibi geliyordu taksitler. Ama motosiklette onu yapacaklarını zannetmiyorum. Yoksa 12 ay taksit nerden baksan çok daha karlı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)