şambrelli lastik kullanmak
Reklamlar
-
iskampavya adlı üyeden alıntı
Yanaktan delinirse yapacak hiçbirşeyim yok artık okadarı çölde kutup ayısı
kardeşim tracer 9'u aldığında üzerinde gelen lastikleri beğenmeyip bayide lastikleri de yepyeni michelin ile değiştirtmişti. Bayidne çıkıp 200 metre gidince lastiğe çivi girmiş. Bayiye geri dönüp mantar yama yaptırmıştı. Moral bozukluğunu düşünebilirim ama tam anlayamam, sıfır motor alıyorsu o hevesle yepyeni lastik deliniyor. Neyse ki şansı varmış sonrasında o lastikler ömrünü tamamlayıp değişene kadar lastik patlaması yaşamadı binlerce km yurtdışı da dahil gezdi o motorla.
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
kardeşim tracer 9'u aldığında üzerinde gelen lastikleri beğenmeyip bayide lastikleri de yepyeni michelin ile değiştirtmişti. Bayidne çıkıp 200 metre gidince lastiğe çivi girmiş. Bayiye geri dönüp mantar yama yaptırmıştı. Moral bozukluğunu düşünebilirim ama tam anlayamam, sıfır motor alıyorsu o hevesle yepyeni lastik deliniyor. Neyse ki şansı varmış sonrasında o lastikler ömrünü tamamlayıp değişene kadar lastik patlaması yaşamadı binlerce km yurtdışı da dahil gezdi o motorla.
Benim yepisyeni taktırdığım Metzeler Roadtec 01 SE'lerin 5. gününde vida girmişti, mantar yama yaptırmıştım. Lastikler 12.000km'deyken satıldı motor (CB500F). Onlardan önce 21.000km kullandığım Road 5'lerde hiçbir vukuatım olmadı. Ki Road 5'lerin çok yumuşak olduğu, efendime söyleyeyim çivi vida ne bulursa topladığı gibi şehir efsaneleri var; bence tamamen kısmet işi bunlar...
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Benim yepisyeni taktırdığım Metzeler Roadtec 01 SE'lerin 5. gününde vida girmişti, mantar yama yaptırmıştım. Lastikler 12.000km'deyken satıldı motor (CB500F). Onlardan önce 20.000km kullandığım Road 5'lerde hiçbir vukuatım olmadı. Kısmet işi bunlar...
Ohaaa 12000 km'deki lastiği satın alan kardeşimiz kimmiş çok merak ettim.
Düzeltme: Lastiklerin, motordan önce satıldığını sanmışım.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Benim yepisyeni taktırdığım Metzeler Roadtec 01 SE'lerin 5. gününde vida girmişti, mantar yama yaptırmıştım. Lastikler 12.000km'deyken satıldı motor (CB500F). Onlardan önce 20.000km kullandığım Road 5'lerde hiçbir vukuatım olmadı. Kısmet işi bunlar...
5-6 yıl önce yutupda bir video izledimdi , adam sıfır km Hayabusa ile bayinin kapısından çıkarken bir gaz açıyor yanlayıp yere yapışıyordu , izlesen teselli olur çiviye şükrederdin :D
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ohaaa 12000 km'deki lastiği satın alan kardeşimiz kimmiş çok merak ettim.
Düzeltme: Lastiklerin, motordan önce satıldığını sanmışım.
Hahaha, yok motorla birlikte gittiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
5-6 yıl önce yutupda bir video izledimdi , adam sıfır km Hayabusa ile bayinin kapısından çıkarken bir gaz açıyor yanlayıp yere yapışıyordu , izlesen teselli olur çiviye şükrederdin :D
Satan eleman dayaklıkmış. Benim de andropoza giren ikinci patronuma bir bayi ilk motor olarak ZZR1100 satmıştı. Kafasına geçirdi, sattı motoru. Neyse ki bir sakatık çıkmadı.
-
arkadaşlar lastik patlamasından bu kadar korkmayın 2016 dan beri iç lastikli motosiklet kullanıyorum 1 defa olsun patlamadı yani neden patlasın ki durup dururken
hem lastik patlaması iç lastiklide neden bu kadar sorun ediliyor anlamış değilim dublex patlayınca lastik inmiyor mu ? oda iniyor yama işi her ikisinde de aynı jant motordan ayrılacak yama yapılacak
dublex e fitil atılabilir dublex motoru olanların kaç tanesi fitil atabilir veya lastik çöp olmasın diye fitil atar buda başka bir soru
bu olaydan korkana kadar bence jantı motordan ayırmayı öğrenin zincir ayarı yapmayaı öğrenin lastik patlarsa söküp lastikçiye gidip yaptırın yola devam edin
formulax iş yapar mı bilmiyorum yapar diyen var yapmıyor diyen var sıkıp yolda denemek lazım
-
F54 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar lastik patlamasından bu kadar korkmayın 2016 dan beri iç lastikli motosiklet kullanıyorum 1 defa olsun patlamadı yani neden patlasın ki durup dururken
hem lastik patlaması iç lastiklide neden bu kadar sorun ediliyor anlamış değilim dublex patlayınca lastik inmiyor mu ? oda iniyor yama işi her ikisinde de aynı jant motordan ayrılacak yama yapılacak
dublex e fitil atılabilir dublex motoru olanların kaç tanesi fitil atabilir veya lastik çöp olmasın diye fitil atar buda başka bir soru
bu olaydan korkana kadar bence jantı motordan ayırmayı öğrenin zincir ayarı yapmayaı öğrenin lastik patlarsa söküp lastikçiye gidip yaptırın yola devam edin
formulax iş yapar mı bilmiyorum yapar diyen var yapmıyor diyen var sıkıp yolda denemek lazım
Şansın varmış sana denk gelmemiş , Karaburun'da arkadaşın Africa'nın lastiği patladı tee ordan beni arıyor buna fitil niye atılmıyor diye otomobil lastikçisi bulmuş adam buna fitil atılmaz demiş jant çıkacak şamrele yama yapacağız , eee ne lastikçide nede bizimkinde motosiklet lastiği sökecek beceri yok ki şu sitede bile bunu yapabilen toplasan 3 kişi vardır , oysa tubless lastigi olsa herhangi bir lastikçi sadece 3 dakikada fitil atar havayı tamamlar yoluna bakardı , peki bizimki ne yaptı ? üç saat sonra gelen çekiciye 3000 tl bayıldı motoru İzmir'e getirdi , ayrıca tubless lastiğe çivi , vida vs girse belki bir ay bile tamamen inmeyebilir , en kötü ihtimalle inmesi saatler sürer ama şamrelli lastiğe ufak bir çivi bile girse 10 dk da iner , daha sen çiviyi farketmene fırsat kalmadan jant yere oturur en yakın benzin istasyonuna bile gidemezsin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)