Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Duke 125 başlangıç motoru

REKLAM ALANI

Merhaba abilerim ehliyetimi yeni aldım ve ilk motorumu almak istiyorum. En uygun Duke 125 olduğunu düşündüm yaşadığım ilde 2 adet buldum. Atacağım motorlar hakkında ya da başka önerileriniz varsa bekliyorum. ( 1.71 boyum, bütçe 100-150bin )

1. https://shbd.io/s/e9UVlCXr
    2. https://shbd.io/s/t3atBmT7

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    A2 ehliyetine sahipseniz 0 Ns200 Ug sizin için daha iyi olabilir.

Maalesef A1 var

Motosikleti
    duke 390 150 beygir
    150 arka lastik ve viraj performansi olarak en fuzel 125lik.oynat devam

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    İlk motosikletin olacaksa bu senin için pahalıya patlayabilir...

Motosikleti
    falcon flash 100
    Verdiğiniz linkten bir şey bulamadım.

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Dük iyidir.
    trequartista bunu beğendi.

Alıntı Bartuud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba abilerim ehliyetimi yeni aldım ve ilk motorumu almak istiyorum. En uygun Duke 125 olduğunu düşündüm yaşadığım ilde 2 adet buldum. Atacağım motorlar hakkında ya da başka önerileriniz varsa bekliyorum. ( 1.71 boyum, bütçe 100-150bin )

1. https://shbd.io/s/e9UVlCXr
    2. https://shbd.io/s/t3atBmT7
    Hard Core Rider stickeri olan motoru tercih etmeni tavsiye etmem küçük veya büyük bir magandalık geçmişi olabilir . 164Bin tl olan motosikleti almanızı tavsiye ederim . kullanımı çok rahat oturuş pozisyonu , gaz tepkimesi , frenlemesi . torku güzel lastik ebatı büyük , güzel duruyor ve virajlara vesaire daha iyi girmene yardımcı olur mt25 lastik ebatı var 125cc tek silindir bir motorda bundan kaynaklı olarak top speedi düşük , abs'si çok iyi çalışıyor ama piyasası yavaş ilandaki motorlara nakit yarın direkt şu para desen direkt kabul edebilirler . Kafam rahat olsun tipi güzel olsun , duruşu vesairede güzel olsun diyorsan alabilirsin . 9 ve 11 yaşında 2 tane cbr125r'ım oldu ve ikisiyle de rc125 ve duke125 kullanan arkadaşlarıma araya ilçe soktum diyebiliriz kısadada uzundada . Neredeyse aynı yaştayız ben hız yapmıycam vesaire deme illaki 1. olarak otoban hızına yetişmen gerekecek . 2. olarakta arkanda bu motoru alınca illaki sarışın veya esmer (kızılda olabilir) bir dişi arkadaş da olacak hız yapacaksın o yüzden genel konuşuyorum yaparsın yapmazsın 2.yi genel söyledim yaparsın yapmazsın bilemem :D ama koruma demirini aldıktan sonra hemen yaptır çünkü küçük bir kazanda koruma demirinin 2-3 katı masraf çıkartır
    maximusti, bunu beğendi.

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle söylediğiniz gibi Duke özellikleri vesaire benimde çok hoşuma gidiyor fakat şu anlık 2 Duke arasında değilde Duke ile Gsx-s 125 arasında kararsız kaldım. Birde 2.maddeyede inşallah diyelim :D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7486239/detay/

Alıntı Bartuud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle söylediğiniz gibi Duke özellikleri vesaire benimde çok hoşuma gidiyor fakat şu anlık 2 Duke arasında değilde Duke ile Gsx-s 125 arasında kararsız kaldım. Birde 2.maddeyede inşallah diyelim :D

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...7486239/detay/
    GSX-S125'te sürdüğüm için biliyorum :D 125cc için aşırı torklu motor top speedi 143 olması lazım 1. vites 50 2.vites 80 3. vites 105'ti sanırım . CBR125R'la bile 4. 5. viteste anca yetişiyorum ben uzunda. ABS'si çok iyi çalışıyor ama tek sıkıntısı aksesuarı yok arkadaşım şuan GSX-R tankpadi taktı çünkü tankpadi bile bulunmuyo aliexpress'ten sipariş etmen veya reklamcıya yaptırman gerekiyor . Bununda 2.eli çok yavaş boyun 1.65-70 bile olsa sürebilirsin benim boyum 1.82 ve ayaklarım yere tam değiyor . Parçaları yine sıkıntılı reklam gibi olucak ama instagramda @motohiko35 var İzmir'e yolun düşerse yaptırabilirsin . Arkadaşım orda GSX-S'ine koruma demiri yaptırmıştı sorabilirsin belki kargoyla yollayabilir . TCS'si yüzünden tekere uzun süre çekemiyosun ama 2-3 saniyelik teker yapabiliyorsun . Tipide balinaya benziyor birazcık

şöyle de bir fotoğrafını bırakayım

Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GSX-S125'te sürdüğüm için biliyorum :D 125cc için aşırı torklu motor top speedi 143 olması lazım 1. vites 50 2.vites 80 3. vites 105'ti sanırım . CBR125R'la bile 4. 5. viteste anca yetişiyorum ben uzunda. ABS'si çok iyi çalışıyor ama tek sıkıntısı aksesuarı yok arkadaşım şuan GSX-R tankpadi taktı çünkü tankpadi bile bulunmuyo aliexpress'ten sipariş etmen veya reklamcıya yaptırman gerekiyor . Bununda 2.eli çok yavaş boyun 1.65-70 bile olsa sürebilirsin benim boyum 1.82 ve ayaklarım yere tam değiyor . Parçaları yine sıkıntılı reklam gibi olucak ama instagramda @motohiko35 var İzmir'e yolun düşerse yaptırabilirsin . Arkadaşım orda GSX-S'ine koruma demiri yaptırmıştı sorabilirsin belki kargoyla yollayabilir . TCS'si yüzünden tekere uzun süre çekemiyosun ama 2-3 saniyelik teker yapabiliyorsun . Tipide balinaya benziyor birazcık

https://cdn.discordapp.com/attachmen...b164b9a07183d& şöyle de bir fotoğrafını bırakayım
    Hocam selamın aleyküm, Ilgilendiğim duke maalesef satıldı o yüzden 2.tercihim olan Gsx-s'e yöneldim dediğiniz gibi aksesuar olanağı çok az maalesef onun dışında artçı ve artçılı konforu nasıl benim için önemli ve ayriyeten motorun başka artı ve eksiklerini söyleyebilir misin.

Artçı selesi çok yüksek ben 1.82 civarındayım ve ayaklıklara basmadan binemiyorum ve aşırı rahatsız bir oturuş pozisyonu var artçı için. Sürücü dışında tutunulacak bir yer yok . Drift L alıp tayt promosyon geliyomuş gibi sürekli giyen kızlar gibi sürekli arkadan frikik veriyosun bir erkek olarak böyleyse arkana binen karşı cins için düşünemiyorum bile hele şuan kot şort modası devam ederken :D . Arkadaşımın motorunda şuan ön çamurluk sürekli kırılıyor , tabi bu kullanıcıya göre değişir arkadaşım 2 kere plastik kaynak yaptırdı ve ikisindede kırıldı , ya plastik kaynağı yapanda bir sıkıntı var yada kronik olarak bu sıkıntı var . Debriyaj müşüründen dolayı şuan 132'de kesiyor motor kendini bu 5. vitesin kesicisi , servise götürdü 1 ay oldu hala parça gelmemiş bu da yine kullanıcıdan dolayı olabilir . Motorun belli bir kilometreye göre garanti içerisindeyse ve düzgün sürelerde bakımlarına gidiyorsan motor bloğu herhangi bir sıkıntı çıkarttığında direkt sandık motor geliyor yanlış biliyorda olabilirim , arkadaşımın yalancısıyım. Üzerinde dunloop lastiklerle geliyor hızlı bir şekilde lastik almanı gerektiğini sanmıyorum ama motosikletteki kullanımına bağlı . Önceki sahibi lastik yakmışsa sıkıntı yaratır sadece

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)