Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fikirlerinizi almak istiyorum

REKLAM ALANI
    Ahmet Buğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z900 RS
    CF nin parçası bol değil ve ucuz hiç değil.
    Mesela 150 NK kullanan bir kişi sadece göstergesi ( basit bir dikdörtgen ekran düşünün ) bozuldu diye 16.000 TL ( ON ALTI BİN TÜRK LİRASI ) vermek zorunda kalmıştı. İkinci el / yan sanayi / Ali Ekspres vb oralarda da yok.

Çinliler tasarımda gerçekten çok iyiler ama imkan varsa Çinli almamak en doğrusu olur.
    uurrdmrr bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı Ahmet Buğra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesela 150 NK kullanan bir kişi sadece göstergesi ( basit bir dikdörtgen ekran düşünün ) bozuldu diye 16.000 TL ( ON ALTI BİN TÜRK LİRASI ) vermek zorunda kalmıştı. İkinci el / yan sanayi / Ali Ekspres vb oralarda da yok.

Çinliler tasarımda gerçekten çok iyiler ama imkan varsa Çinli almamak en doğrusu olur.
    benim gsr600 ün gösterge de bozuktu, sağda hızı falan gösterirken rakamlar bir birine giriyordu ve o zamanlar gösterge 7 bin lira civarıydı ama şimdi 14 bine falan satıyorlar... gerçi ben göstergeyi söktüm ve içeride 6 tane falan tel kopmuş, onları lehimleyip geri taktım düzeldi.

bendeki tvs apache'nin gösterge camı da kırılmıştı 2017 de falan, motor rüzgardan devrilip kafayı kaldırıma vurdu ve hiç bir yerine bir şey olmadığı halde gösterge camı kırılmıştı5, çok şaşırdım ama onu da kendim yaptım, çöpten bir yerden cam buldum ve yuvarlak şekilde kesip ibre yerine oturttum oldu.

tuhaf, gsr600 gibi bir motorun göstergesi senin dediğin çin malının göstergesinden ucuz olması normal gelmiyor.
    uurrdmrr bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ahmet Buğra adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cf moto çok ilginç bir taktik geliştiriyor.
    motor fiyatlarını ortalamanın altına çekmeye başladı ancak buna rağmen yedek parça fiyatları yükselişte.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

sampsonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CFMOTO 250SR, HONDA Dio
    cfmoto kullanan biri olarak parça bulamamak çevrenizdeki servisle alakalı bazı servisler motoru sattıktan sonra öldünüz mü kaldınız mı umurunda olmuyor 1 ay boyunca motoru satın aldığım servisten hidrolik seti sordum 1 ay cevap alamadım hep geçiştirdiler aha isim de veriyorum kocaeli berat motors baktım olmayacak çok uzaktaki bi servise götürdüm stoklarında bütün parçalar vardı gözümle gördüm çıkardılar benimkini 30 dkda motorun her şeyini yapıp gönderdiler cfmoto almayı düşünseydim şuan tam vakti 0 km min 180bin olması gerekirken 150küsüre satılıyor bence 2. alacağına 0 km al taksitle al

Alıntı sampsonte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cfmoto kullanan biri olarak parça bulamamak çevrenizdeki servisle alakalı bazı servisler motoru sattıktan sonra öldünüz mü kaldınız mı umurunda olmuyor 1 ay boyunca motoru satın aldığım servisten hidrolik seti sordum 1 ay cevap alamadım hep geçiştirdiler aha isim de veriyorum kocaeli berat motors baktım olmayacak çok uzaktaki bi servise götürdüm stoklarında bütün parçalar vardı gözümle gördüm çıkardılar benimkini 30 dkda motorun her şeyini yapıp gönderdiler cfmoto almayı düşünseydim şuan tam vakti 0 km min 180bin olması gerekirken 150küsüre satılıyor bence 2. alacağına 0 km al taksitle al
    Taksitle almak şuan çok mantıklı , 2. elde 100bin TL olsa o paraya gidip sıfır alıp kredi kartına vade farksız taksit yaptırsan , faizi bile onun aylık ödemesinin yarısını öder ve sıfır motosikletin olur.

recaip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    secimini yapmadan önce karar vermen gereken önemli 2 konu var
    1- vitesli motor mu, yoksa skuter mi alacaksin?
    2- yeni mi, eski mi olacak?

yoksa 250nk ile nmax arasinda kalmak mantikli degil.
    harley ile 1000rr arasinda kalmaya benziyor olay

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ben yeni yada eski olmasından ziyade yedek parça ve sarf malzemelerin bulunma kolaylığına bakma taraftarıyım. sonuçta yeni motorda arıza yapacak ve yedek parça gerekecek ve eski motorda da olacak bu.

motoru almadan önce o motordan anlayan usta ve tamircileri bulun.
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)