Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Debriyaj Seti Değişimi

REKLAM ALANI

Merhaba ben keeway superlight 150 motosikletinin debriyaj setini değiştirmek istiyorum şimdi seti söktüğümde 5 yıldız 5 balata olduğunu gördüm ben yanlışlıkla 4 yıldız 5 balata debriyaj seti almışım değiştirirsem bir sorunla karşılaşır mıyım yardımcı olabilir misiniz şimdiden çok teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Yıldız dediğiniz sac plakalar değiştirilmese bile sorun olmuyor bildiğim kadarıyla ama sökmüşken yenisini takalım diye yenileniyor , saclar renk değiştirmemiş , kavrulmamış yada çizilmemiş ise tekrar kullanılabilir..ölçüm yapın yenilerle arada fark yoksada kullanılır ben geçmişte Vstrom debriyajını çıkarmıştım 70.000 km civarı , ölçüm yapıp yeni balata ve sac ile karşılaştırdım hiçbir fark yoktu tekrar taktım 100.000 de de sattım kaçırma yoktu..
    sedattemiz ve Öğrenci Moto bunu beğendiler.

Anladım yıldız dedikleri debriyaj saçı mıymış Ben yıldız derken debriyaj setinin önü yayla somunların birleştiği yeri kastetmiştim benim aldığım debriyaj seti 4 yaylı 4 somunlu benim motorun içinde bulunan şu an 5 yaylı 5 somunlu ben bunları değiştirirsem sıkıntı yaşar mıyım. Balata sayısı aynı

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Sen debriyaj yaylarını baskılayan civatalardan bahsediyorsun şimdi anladım 4 yıldız 5 debriyaj yazınca şeklinden dolayı saclara yıldız dedin sandım , eski ve yeni yayları yanyana koy arada fark yoksa bir tane eski kullan yada 5 adet eskiyi kullan , elinde yenisi olduğu için mukayese yapıp karar ver..
    Öğrenci Moto bunu beğendi.

Teşekkürler

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Zamanında bu motorun debriyajıyla ne uğraşmıştım.
    2. viteste kaçırıyordu.
    Honda titan balatalarıyla değiştirip, yayları özel yaptırmıştım.
    Hiç bir işe yaramadı.
    18 yaşında halan yürüyeni olduğunu bilmek güzel.

sedattemiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT249-S
    Merhaba,

Motor km'si belirtmemişsiniz fakat yüksek km değil ise yayları değişmemenizde bir sorun yok. Yeni aldığınız yaylar eski yaylardan daha sert yada daha yumuşak olabilir. Tamir etmek istediğiniz yada değiştirmek istediğiniz bir parçanın mevcut yapısını bilmiyorsanız vereceğim siteden parçaya önizleme yapabilir uyumlu marka model durumunu da kontrol edebilirsiniz.

https://www.motor-x.com/clutch-complete-keeway-superlight-125,p.html

Verdiğim sitede OEM original part kısmındaki linke tıklarsanız sizi farklı bir sayfaya gönderecek bu alandan tekrar modelinizi seçtiğinizde

https://www.motor-x.com/oem/c3855v-superlight-150

Bu şekilde görebileceksiniz. Bunu tüm parçalar için kullanabilirsiniz umarım işinize yarar.

Çok teşekkürler debriyajı takarken 0 parçamı çaldılar tekrar uygun alacağım buna göre

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------

🥹 Tekirdağ'daysanız bir turlayın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler