Koruma demirini ruhsata işlemek gerekir mi?
Reklamlar
-
0 Pulsar ns 200 alacağım. Koruma demirini ruhsata işlemek gerekir mi? Ve garanti dışı kalır mı?
Reklamlar
-
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Hayır, gerek yok
Garantiyi bozmaz değil mi hocam?
-
dr.katil adlı üyeden alıntı
Yetkili servisinizden bilgi almanız daha doğru olur ama bozuyorsa da köpek s.çsın öyle garantiye
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Yetkili servisinizden bilgi almanız daha doğru olur ama bozuyorsa da köpek s.çsın öyle garantiye
Teşekkür ederim.
-
Depoyu doldurunca yeni benzini de ruhsata işletiyoruz ! yav birader nerden aklınıza geliyor böyle şeyler yıllar evvel zevzeğin biri çanta hadisesini milletin başına sardı , koruma demirlerinden de gol yemeyelim durduk yere..
-
dr.katil adlı üyeden alıntı
Ktm'de Gp kompozit ve orijinal harici takılırsa çıkıyordu, tabi birde serviste takılması lazım .
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Depoyu doldurunca yeni benzini de ruhsata işletiyoruz ! yav birader nerden aklınıza geliyor böyle şeyler
yıllar evvel zevzeğin biri çanta hadisesini milletin başına sardı , koruma demirlerinden de gol yemeyelim durduk yere..
Beni vstrom ile polis çeviriyor, TC sorup gönderiyor hiç biri de arka çantaya laf etmedi daha. Hatta geçenn gün İstanbula gittim geldim, yan çantaları da takmıştım o halde bile çevirmede sorun çıkmadı. Çanta mevzusu nereden çıktı neden çıktı anlamadım. GS'li abiler sürekli yan çantalar takılı geziyor mesela.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Beni vstrom ile polis çeviriyor, TC sorup gönderiyor hiç biri de arka çantaya laf etmedi daha. Hatta geçenn gün İstanbula gittim geldim, yan çantaları da takmıştım o halde bile çevirmede sorun çıkmadı. Çanta mevzusu nereden çıktı neden çıktı anlamadım. GS'li abiler sürekli yan çantalar takılı geziyor mesela.
Yüksek ihtimalle kuryeler için çıktı, mesela Spontini taşıma kutulu olarak geçiyor ruhsatta.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Yan çantayı ruhsata işletme mecburiyeti yok ama topcase şu an yasal olarak mecburi , aslında mecburiyet arkaya modifikasyonla eklenen kocaman pizza kutuları için di ama polis abiler her türlü çantaya yazmaya başladılar , bir ara bizimkiler gibi sökülüp takılabilir modüler çantalara yazılan cezalar iptal edilmişti , son durum nedir bilmiyorum , bende yüzelli defa çevirmeye girdim bir kere bile çanta ruhsata işlimi diye sormadılar ama çevremde ceza yiyen oldu 3-5 sene önce..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)