Motora binerkene aklıma gelen
-
espresso adlı üyeden alıntı
Aha, benden bahsediliyor.
Pazartesiden itibaren emekliyim. Enine çizgili tshirt'i buradan mı veriyorsunuz dedim SGK'daki memura işlem yapılırken ama anlamadı ters ters baktı, sanırım kendimiz alıyormuşuz.
Şimdi ben çok uzun boylu değilim, kısa da değilim, orta boyluyum, ama koskoca vstrom 650'ye ayağımı kaldırmak için hem de motosiklet pantalonu ve botlar varken imkansız. Gençken spor yapmamış biri olarak vücut alışk değil, birden öyle esnemeli sporlara girişirsem hastanelik olurum. Hem bu tarz yüksek motorlara hep öyle biniyorlar, bir tek ben değilmişim. Demek ki ayağı o kadar yukarı kaldırabilerek binmek istisna.
Espresso Aga sen komprador görünümlü adamsın, sana yakışan Paul&Shark Yachting kreasyonu.
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Hah işte bana böyle şeylerle gel. Paten ne kaykay ne allasen?
Paten ve kaykay'ı bilmiyorum ama pilates, yoga ortamları manita açısından faydalıymış, bekar bir arkadaşım öyle demişti. Ama zaten günde 3-5km koşan, çocukluğundna itibaren sürekli spor yapan bir arkadaşımdı bunu diyen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
Espresso Aga sen komprador görünümlü adamsın, sana yakışan Paul&Shark Yachting kreasyonu.
Beni masrafa sokma şimdi o dediğin markalardan almak için önce yatım olması lazım.
-
Paten ve kaykay'ı bilmiyorum ama pilates, yoga ortamları manita açısından faydalıymış, bekar bir arkadaşım öyle demişti. Ama zaten günde 3-5km koşan, çocukluğundna itibaren sürekli spor yapan bir arkadaşımdı bunu diyen.
Abi dediğin belki doğrudur ama bu işin ilerisi de var. Kadir olmak Süleyman olmak varken Meriç olmak Taylan olmak Berkecan olmak çok hoş değil.
-
Bende çoğunlukla pege basarak binenlerdenim.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Türkiye'deki kel göbekli tipik orta yaşlı adam profili kader değil.
Şu ortamın kalitesini bilseydin abi varı yoğu satar mahalle kıraathanesinde takılırdın, kıraathanede insanlar sanıldığı aksine zekasını, pratikliğini ve damak tadlarını geliştiriyorlar. Oturulan sigara yanıklı kırmızı masada zeka için siyaset, haber ve futbol, pratiklik için kart ve okey oynarlar ve en önemlisi damak tadlar için vazgeçilmez olan şebeke suyundan yapılmış çay, sarı filtre sigara ve arada bir çayın değerini anlamak için oralet içilir. Bunların değerini bilseydin insanların bu haline kader değil çabalayarak geldiğini bilirdin...
(!)
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/cit6z2t.jpg
Şu ortamın kalitesini bilseydin abi varı yoğu satar mahalle kıraathanesinde takılırdın, kıraathanede insanlar sanıldığı aksine zekasını, pratikliğini ve damak tadlarını geliştiriyorlar. Oturulan sigara yanıklı kırmızı masada zeka için siyaset, haber ve futbol, pratiklik için kart ve okey oynarlar ve en önemlisi damak tadlar için vazgeçilmez olan şebeke suyundan yapılmış çay, sarı filtre sigara ve arada bir çayın değerini anlamak için oralet içilir. Bunların değerini bilseydin insanların bu haline kader değil çabalayarak geldiğini bilirdin...
(!)
En soldaki aganın hüznüne içim burkuldu. Kesin İddaa'da Hollanda liginden bir maça 1.20 orandan üst oynamış ve dakika 80, maç 0-0
-
Şu fotoğrafa bayılıyorum ya. "Last supper" yanında halt etmiş. Ah bi Leonardo da Vinci Türk olaydı...
-
Güzeller güzeli forumumuzu takip eden ve aktif yazan bir kaç kişiyiz. Ne gerekiyorsa söyleyin elimizden geldiğince yapalım da gözünüzü seveyim 2024 senesinde "503 Service Temporarily Unavailable" uyarısı almayalım.
-
...
Şimdi ben çok uzun boylu değilim, kısa da değilim, orta boyluyum, ama koskoca vstrom 650'ye ayağımı kaldırmak için hem de motosiklet pantalonu ve botlar varken imkansız. Gençken spor yapmamış biri olarak vücut alışk değil, birden öyle esnemeli sporlara girişirsem hastanelik olurum. Hem bu tarz yüksek motorlara hep öyle biniyorlar, bir tek ben değilmişim. Demek ki ayağı o kadar yukarı kaldırabilerek binmek istisna.
Püf noktası var; ayağını selenin üzerinden geçirmeye çalışırsan olmaz tabi. Ama dizi tam kıvırıp topuğu totoya değdirip sonra da az yana eğilerek dizi selenin üzerinden geçirirsen ayağını mucizevi(!) bir şekilde diğer tarafta bulursun.
-
En soldaki aganın hüznüne içim burkuldu. Kesin İddaa'da Hollanda liginden bir maça 1.20 orandan üst oynamış ve dakika 80, maç 0-0
Belkide pavyonda konslar için erittiği arsalar aklına gelmiştir, nerden bilebiliriz ki ?
-
Paten ve kaykay'ı bilmiyorum ama pilates, yoga ortamları manita açısından.......
Paten dünyası cidden bu konuda membaa gibidir :D tabi şimdi yaş ilerledi bundan 15-20 sene önceki yaş skalasındaki hatunlar pateni bıraktı ama hakkatten paten yapan hatunlarla tanışıp konuyu bağlamak kolaydır , yanyana kayarsın muhabbete girersin hele yeni başlayan acemi biriyse hatunun önünde bir iki defa 360 yaptın mı idolü olursun , düşen hatunları kaldırırsın falan fiziksel temas olduğu için yakınlaşma olur ehehe ince detaylar bunlar ;)
-
https://i.hizliresim.com/cit6z2t.jpg
(!)
Bir başka versiyonu da şudur:
Her cuma agalarla kahvede 101 atarken neler duyuyoruz neler hakkaten ya, akla hayale gelmeyecek komplo teorileri, Quantum fiziğinin incelikleri, Türk MILF piyasasının nabzı, ekonomik sıkıntılar... Dayı milleti çok garip.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Paten dünyası cidden bu konuda membaa gibidir :D tabi şimdi yaş ilerledi bundan 15-20 sene önceki yaş skalasındaki hatunlar pateni bıraktı ama hakkatten paten yapan hatunlarla tanışıp konuyu bağlamak kolaydır , yanyana kayarsın muhabbete girersin hele yeni başlayan acemi biriyse hatunun önünde bir iki defa 360 yaptın mı idolü olursun , düşen hatunları kaldırırsın falan fiziksel temas olduğu için yakınlaşma olur ehehe ince detaylar bunlar ;)
Sadece otobanda hızlı değilmişsin abi . Sizlerin yanında kaplumbağa gibiyim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
yarım akıllı adlı üyeden alıntı
Bir başka versiyonu da şudur:
https://galeri13.uludagsozluk.com/63...ov_1574542.jpg
Her cuma agalarla kahvede 101 atarken neler duyuyoruz neler hakkaten ya, akla hayale gelmeyecek komplo teorileri, Quantum fiziğinin incelikleri, Türk MILF piyasasının nabzı, ekonomik sıkıntılar... Dayı milleti çok garip.
Belli bir zaman takılınca sarıyor ama , çok garip türler var içlerinde...
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Püf noktası var; ayağını selenin üzerinden geçirmeye çalışırsan olmaz tabi. Ama dizi tam kıvırıp topuğu totoya değdirip sonra da az yana eğilerek dizi selenin üzerinden geçirirsen ayağını mucizevi(!) bir şekilde diğer tarafta bulursun.
Deneyeyim. Karate tekmesi atar gibi olacak sanırım. Ama pege basıp rahat inip biniyorum.
-
Sadece otobanda hızlı değilmişsin abi....
Off be defilelerde , moda haftalarında fotografçılıkda yaptım bi dönem ne günlerdi , defileden ayıkladığım sütun gibi hatunlarla Antalya , Bodrum dolanıp duruyordum (3-5 senede iki GS parası yedim şaka degil) burda da bi başlık açmış paylaşmıştım , gittiğim yerlerde motorla hatunların fotolarını çekiyordum duruyormu bilmiyorum yani paten mevzusu fotoğrafçılık yanında basit kalır , ha patende de TR de hocaların hocası sayılırım hatta Rahmi Barutçu bile benden ders aldı , bu arada dümdüz otobanda gaz açmam hızlı değilim ama viraj severim , arkamdan kopmadan gelen adamlada yol yapmayı daha çok severim ;)
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Off be defilelerde , moda haftalarında fotografçılıkda yaptım bi dönem ne günlerdi , defileden ayıkladığım sütun gibi hatunlarla Antalya , Bodrum dolanıp duruyordum (3-5 senede iki GS parası yedim şaka degil) burda da bi başlık açmış paylaşmıştım , gittiğim yerlerde motorla hatunların fotolarını çekiyordum duruyormu bilmiyorum
yani paten mevzusu fotoğrafçılık yanında basit kalır , ha patende de TR de hocaların hocası sayılırım hatta Rahmi Barutçu bile benden ders aldı , bu arada dümdüz otobanda gaz açmam hızlı değilim ama viraj severim , arkamdan kopmadan gelen adamlada yol yapmayı daha çok severim ;)
Vaybeee ...
-
Nicky ağa o zaman neden bizi köpek bağlasan durmaz mekanlarda kampa çağırıyorsun? hele şu defile ortamlarından azıcık bizi de bir yararlandır.
-
Nicky ağa o zaman neden bizi köpek bağlasan durmaz mekanlarda kampa çağırıyorsun? hele şu defile ortamlarından azıcık bizi de bir yararlandır.
Seninle Odessa sahillerinde kamplara gidecektikte Putin taş koydu planlarıma Tommy 20 kilo zayıflayıp dönecektik :D
-
Ooo maşallah, Muhabbet almış yürümüş. Ben de Tiger'a geçtikten sonra sol pege basarak binip inmeye alıştım. 184 boy 89 kg ve nispeten dötü göbeği az biri olmama rağmen motorun arka kısmı epey yüksek kalıyor. Full ekipman ile klasik yöntem biniş/iniş biraz zorluyor. Yan sehpa ve pegde şimdiye kadar gevşeme ya da başka bir sorun gözlemlemedim.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Pilates belli bir yaştan sonra şart
fascia
http://https://youtu.be/2q-RHh7Ko9I
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)