Güzel sistem. Doğal seçilimle nüfus azaltmaya çalışıyolar galiba.
Ehliyet sistemini komple kaldırsınlar madem. Ne gerek var. Parayı devlete verelim makbuz alalım, makbuzla trafiğe çıkalım.
herşey hayalle başlar.."A" gelirmi?
tickles my pickle to see that motor wiggle
iç işleri bakanlıgının sitesinde 125cc e kadar diyor. buradaki bilgiyi başka yerde gören var mı?
bence A sınıfı ehliyette 1.6 'a kadar araba kullansın.
C sınıfı ehliyet küçük yolcu ucaklarını kullanabilsin.
Pilot lisansı olan da uzay mekiği kullanabilsin.
Yetmez Microsoft Flight Simulatör de 1000 saat uçuşu olana direk pilotluk lisansı.Digital Combat Simulatör de 1000 saati olanı direk hava kuvvetlerinde pilot olarak başlatsınlar.
Aynı adamlar çıkıp en çok kazayı motosikletler yapıyor, en kusurlu onlar vs vs de diyorlar. Gerçi ülkede ne doğru ki aq
1997'den beri GTA 1'den başlayarak tüm GTA serilerini binlerce saat oynadım.
Ben ne olacağım?
Değişen bir şey yok...
Daha önce en az 2 yıllık B sınıfı ehliyeti olanların, "direksiyon eğitimini tamamlamak" ve "sınavda başarılı olmak" kaydıyla, 125 CC'ye kadar olan motosikletleri kullanabilme hakkı (A1 ehliyet), 250 CC'ye (A2) çıkarılacak gibi duruyor...
Mevcut yönetmelik hala geçerli.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/02/20240210-2.htm
Gerçi kursa katılıp, sınava girdikten sonra ne anlamı kalıyor B sınıfı ehliyet avantajının o da muamma...
okuduğunu anlayamanlar magazin yapıp forumlarda boş boş başlık açsın diye çıkarıyorlar bunları...
Hiçbişey olmaz fikrimde ısrarcıyım.
Seni f16 pilotu yapmaları lazım. Ben de helikopterle gta5te bütün köprü ve tünellerin altından geçtim. Beni de skorsky pilotu yapmaları lazım mesela
Bu daha önceki çıkan kararın uygulaması ise, kimse bununla uğraşmaz arkadaşlar.
Bizim arkadaş niyetlendi.
125 cc motosiklet kullanabilmek için, ayrı bir eğitim almak gerekiyormuş. onun içinde 6-8 bin lira mı ne demişler.
bu da ona verene kadar ehliyet alırım demişti. dediği mantıklı da.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)