Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

300.000 TL Bandında chopper-cruiser motosiklet önerisi

REKLAM ALANI

Selamlar, 300.000 TL bandında chopper-cruiser bir motor almak istiyorum ancak bu fiyatlara genelde Çin markaları bulunuyor. İlk motorum olacak,
    24 yaşındayım ve fena derecede de hevesliyim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    maximusti, - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250
    üstüne 100 daha koyarsan eliminator500 var.

gurucuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero xpulse 200
    srv 700 ve clc 450 ofiyat bandında 0 cruiserlar ama 2. el tercih edersen motoguzziler bence fp araçlar satıyım derdim yok diyosan ve uzun süre kullanıcaksan

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    henüz acemisin, şuan tarz meselesinden ziyade -herhangi bir motoru- sürebilmeye ve bu işin dinamiklerine alışmanı öneririm
    küçük hacimli curiserlar olmakla birlikte çançinçon tayfa ve pek öneremem
    tecrüben olsa
    hyosung qh250 veya benelli 502c derdim
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Regal Raptor 150
    Henüz motor konusunda gerek sürüs ve gerekse genel motorculuk konusunda bilgi ve beceri dagarciginin henüz zayif oldugunu düsündügümden ilk zamanlar ufak tefek sürtmeler dürtmeler yan yatirmalar ama az ama cok olacaktir, benim tavsiyem mademk chopper istiyorsun Kuba süperlight 200 cc lik temiz kullanilmis km az olan bir tane al geri kalanini koy vadeliye yada altin al,kendini iyice pisir sonra satar üzerine koyar baska alirsin, Kuba motorlar az biraz kendini ispat etmis motorlar olup parcasi bol ve uygun fiyatli olup tamirciside boldur (arastirarak tabi) sari sayfalar gir uygun bir tane bul tamircine göster al gitsin fazla irdeleme ikici eli fena sayilmaz, alirsan eger bizrde bildir tamammi güzel kardesim.

Punctum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
    Mondial 250 Nevada

Bizim işyerinde birinde var. Ara sıra yan yana park ediyoruz. Valla hiç öyle 250 CC gibi değil. Hacimli, havalı bir şey. Egzoz sesi de fena değil. Liste fiyatı da bugün itibari ile 171.900 TL. Bir araştırın isterseniz.

https://www.mondialmotor.com.tr/model/250-nevada

Bendalar nasıl acaba ? Benda napoleon tasarımı fena duruyor. Bütçemi 100.000 daha artırabilirim.

Psyduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR700
    Bütçen 100 bin daha artıyorsa Kawasaki eliminator 500den başka bir şey bakma derim. Japon her zaman japondur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)