Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhabalar 80 bin bandında param var abs li motor arıyorum

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar 80 bin tl nakitte param var önerebileceğiniz sağlam bir motor var mı beni sanayilerle uğraştırmayacak hızlı gitmese de olur önerilerinizi bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

Bütçeyi zorlayıp 100-110 bandına çıkarabilirim bu arada

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı keremakb36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar 80 bin tl nakitte param var önerebileceğiniz sağlam bir motor var mı beni sanayilerle uğraştırmayacak hızlı gitmese de olur önerilerinizi bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------

PCX öneririm 2. eli hızlı , parça sıkıntısı yok ve uzun ömürlü

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı uurrdmrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    PCX öneririm 2. eli hızlı , parça sıkıntısı yok ve uzun ömürlü
    Abs li pcx var mı adam özellikle başlıkta belirtmiş ! Sym , Kymco veya Peugeot da 80 ila 110 bandında 125 den 200 cc ye kadar abs li 1-2 yaşında sukuter bulursun ,
    vitesli sorduysan sanırım tek adres Bajaj ama kullanıcı arkadaşlar pek olumlu yazmıyor Bajaj hakkında , benim tecrübem yok..

Motosikleti
    symphony200
    Sym symphony200 abs. 2. el 80-90 civarina temiz bulursun. Tas gibidir, dengelidir, frenleri zipkin gibidir, biraz gosterissizdir ama tam binici scooteri.

Vitesli bakiyorsan eger biraz seri olan iki model biliyorum tvs apache rtr 200:
    İyidir hizi fena degil ama kronigi cok piyasasi yavas ve parca bulman zordur
    Bajaj pulsar ns 200:
    Piyasasi hizlidir tas gibi motor parcasi kolay bulunur kronigi azdır gidisi fena değildir

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    Alıntı keremakb36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sıfır mı 2.el mi ? kaç cc ? düz mü otomatik mi ? menşei önemli mi ? özellikle istediğin bi tarz var mı ? hiçbir bilgi vermemişsin dostum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abs li pcx var mı adam özellikle başlıkta belirtmiş ! Sym , Kymco veya Peugeot da 80 ila 110 bandında 125 den 200 cc ye kadar abs li 1-2 yaşında sukuter bulursun ,
    vitesli sorduysan sanırım tek adres Bajaj ama kullanıcı arkadaşlar pek olumlu yazmıyor Bajaj hakkında , benim tecrübem yok..

abs'li pcx var bu arada !

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı wing50i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....abs'li pcx var bu arada !.....
    Pcx in yeni modellerinde sadece ön tekerde abs var , arka tekerde abs yi geçtim disk fren bile yok , bunu bildiğinize de eminim..

Motosikleti
    Wing50i
    Pcx in yeni modellerinde sadece ön tekerde abs var , arka tekerde abs yi geçtim disk fren bile yok , bunu bildiğinize de eminim..
    var mı var sonuçta çift abs dememiş adam

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    var mı var sonuçta çift abs dememiş adam
    Honda da zaten var mı var bunlar ne anlar Abs den demiş ;) haklı galiba..

Motosikleti
    Wing50i
    Honda da zaten var mı var bunlar ne anlar Abs den demiş ;) haklı galiba..
    sadece önde abs olmasının bir işe yaramadığını mı savunuyorsunuz, doğru mu anladım ?

Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    sadece önde abs olmasının bir işe yaramadığını mı savunuyorsunuz, doğru mu anladım ?
    Şunu savunuyorum , Avrupa'da bu motoru ön arka disk fren ve Abs ile satan Honda niye Türkiye'ye bu güvenlik seviyesini çok görüyor , gayette iyi satıyor fiyatıda kallavi, eee ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ful-servis-bakimli-hatasiz-ilk-sahibinden-1200123959/detay

PCX'in yeni kasalarında ön ABS var

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

Şunu savunuyorum , Avrupa'da bu motoru ön arka disk fren ve Abs ile satan Honda niye Türkiye'ye bu güvenlik seviyesini çok görüyor , gayette iyi satıyor fiyatıda kallavi, eee ?
    O konuda çok haklısınız ama Honda'da daha çok kişiye ulaşabilmek için ve Türkiye'deki ekonomik duruma göre donanımlarını çıkartıp onların yerine bütçeyi rahatlatıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler