Merhabalar 80 bin bandında param var abs li motor arıyorum
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar 80 bin tl nakitte param var önerebileceğiniz sağlam bir motor var mı beni sanayilerle uğraştırmayacak hızlı gitmese de olur önerilerinizi bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
Bütçeyi zorlayıp 100-110 bandına çıkarabilirim bu arada
Reklamlar
-
keremakb36 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar 80 bin tl nakitte param var önerebileceğiniz sağlam bir motor var mı beni sanayilerle uğraştırmayacak hızlı gitmese de olur önerilerinizi bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
PCX öneririm 2. eli hızlı , parça sıkıntısı yok ve uzun ömürlü
-
uurrdmrr adlı üyeden alıntı
PCX öneririm 2. eli hızlı , parça sıkıntısı yok ve uzun ömürlü
Abs li pcx var mı adam özellikle başlıkta belirtmiş ! Sym , Kymco veya Peugeot da 80 ila 110 bandında 125 den 200 cc ye kadar abs li 1-2 yaşında sukuter bulursun ,
vitesli sorduysan sanırım tek adres Bajaj ama kullanıcı arkadaşlar pek olumlu yazmıyor Bajaj hakkında , benim tecrübem yok..
-
Sym symphony200 abs. 2. el 80-90 civarina temiz bulursun. Tas gibidir, dengelidir, frenleri zipkin gibidir, biraz gosterissizdir ama tam binici scooteri.
-
Vitesli bakiyorsan eger biraz seri olan iki model biliyorum tvs apache rtr 200:
İyidir hizi fena degil ama kronigi cok piyasasi yavas ve parca bulman zordur
Bajaj pulsar ns 200:
Piyasasi hizlidir tas gibi motor parcasi kolay bulunur kronigi azdır gidisi fena değildir
-
keremakb36 adlı üyeden alıntı
sıfır mı 2.el mi ? kaç cc ? düz mü otomatik mi ? menşei önemli mi ? özellikle istediğin bi tarz var mı ? hiçbir bilgi vermemişsin dostum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Abs li pcx var mı adam özellikle başlıkta belirtmiş ! Sym , Kymco veya Peugeot da 80 ila 110 bandında 125 den 200 cc ye kadar abs li 1-2 yaşında sukuter bulursun ,
vitesli sorduysan sanırım tek adres Bajaj ama kullanıcı arkadaşlar pek olumlu yazmıyor Bajaj hakkında , benim tecrübem yok..
abs'li pcx var bu arada !
-
wing50i adlı üyeden alıntı
.....abs'li pcx var bu arada !.....
Pcx in yeni modellerinde sadece ön tekerde abs var , arka tekerde abs yi geçtim disk fren bile yok , bunu bildiğinize de eminim..
-
Pcx in yeni modellerinde sadece ön tekerde abs var , arka tekerde abs yi geçtim disk fren bile yok , bunu bildiğinize de eminim..
var mı var sonuçta çift abs dememiş adam
-
var mı var sonuçta çift abs dememiş adam
Honda da zaten var mı var bunlar ne anlar Abs den demiş ;) haklı galiba..
-
Honda da zaten var mı var bunlar ne anlar Abs den demiş ;) haklı galiba..
sadece önde abs olmasının bir işe yaramadığını mı savunuyorsunuz, doğru mu anladım ?
-
sadece önde abs olmasının bir işe yaramadığını mı savunuyorsunuz, doğru mu anladım ?
Şunu savunuyorum , Avrupa'da bu motoru ön arka disk fren ve Abs ile satan Honda niye Türkiye'ye bu güvenlik seviyesini çok görüyor , gayette iyi satıyor fiyatıda kallavi, eee ?
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ful-servis-bakimli-hatasiz-ilk-sahibinden-1200123959/detay
PCX'in yeni kasalarında ön ABS var
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------
Şunu savunuyorum , Avrupa'da bu motoru ön arka disk fren ve Abs ile satan Honda niye Türkiye'ye bu güvenlik seviyesini çok görüyor , gayette iyi satıyor fiyatıda kallavi, eee ?
O konuda çok haklısınız ama Honda'da daha çok kişiye ulaşabilmek için ve Türkiye'deki ekonomik duruma göre donanımlarını çıkartıp onların yerine bütçeyi rahatlatıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler