Egzozdan nasıl ceza yemem?
Reklamlar
-
Merhabalar dostlar egzoz konusu ile fazla bir alakam yok daha ilk kez akrep egzoz alma kararı verdim ama ceza motorun bağlanması muhabbeti ile uğraşmak istemiyorum egzoz e onayı diye bir muhabbet falan varmış + olarak apaçi gibi takılmayacağım bunu da söyliyeyim sadece motorun çin sesinden kurtulmak istiyorum biraz daha güzel bir ses istiyorum egzoz ceza vs hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim vakit ayıranlar için.
Reklamlar
-
polis belge-melge takmaz, yazar cezayı. her seferinde tekrar tekrar muayeneye girer ceza iptal ettirmekle uğraşırsın.
ille bi şey takacaksan da, şekil ve renk olarak fazla sırıtmayan bi şey olsun, üzerindeki çıkartmaları da sök.
-
Ben bu milletteki egzoz fetişizmini bir türlü anlamış değilim.
-
Shruikan ile aynı fikirdeyim , onay falan hikaye eğer polisin kulağını tırmalayan bir ses varsa ki o ses sen sürerken etrafdaki her insanında dikkatini çeker , kimini rahatsız eder kiminin hoşuna gider o ayrı konu lakin polis tutanak düzenler , ben iki üç defa çevirmede denk geldim gaz ver dedi , memur bey üzerindeki egzoz orijinal dikkatli bakın farkedeceksiniz dedim , adam tamam ama orijinal egzozlada oynuyorlar neler gördük dedi tamam dedim verdim gazı duydu devam et dedi , demem o ki egzozun üzerinde Akrapovic veya herhangi bir markanın kocaman logosu varsa bundan anormal ses çıkar algısı oluşuyor , sonuç : kaçarı yok yazar cezayı , zaten yazmaya yer arıyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Ben bu milletteki egzoz fetişizmini bir türlü anlamış değilim.
hocam bir kısmının 100 le akan trafikte 150-200 ile şerit aralarından geçme fantazisi var , bunlar diyorki egzozu duyan araba sürücülerine ayar veriyoruz aman önümüze kırmasınlar falan filan , daha yeni başlayan gençlerde korna yerine gaz verip egzoz sesiyle etrafa ayar verme sevdasındalar , benim gözlemim böyle
-
Egzoz fetişim yok 125lik otomatik çinli bir maxi scooter kullanıyorum ve sesi gerçekten berbat trafikte vs araçlar fark etmiyor bile, fark etmemeleri kötü beni görmeyip üzerime sürebilirler bundan dolayı egzoz takmayı düşünüyorum.
-
Trafikte fark edilmek istiyorsan özellikle yoğun trafikte sarı yelek giy , kaskın beyaz yada neon sarı olsun , inan bana egzozdan daha çok fark edilirsin , lütfen 125 cc tek silindir motorun egzozunu değiştirip o iğrenç sesle kulaklarımıza tecavüz etme..
-
125'lik Çinli scootere kusura bakmayın ama Akrep de taksanız, yengeç de taksanız ses osuruk gibi gelir. Çevrede ne kadar o sesi duyan eden varsa size küfreder. Samimi söyleyeyim o kadar hakareti yemeniz hiç hoş değil.
Araçlar tarafından fark edilmeyi beklemeyin, sürüşünüz ona göre olsun.
-
Kuzey344 adlı üyeden alıntı
Egzoz fetişim yok 125lik otomatik çinli bir maxi scooter kullanıyorum ve sesi gerçekten berbat trafikte vs araçlar fark etmiyor bile, fark etmemeleri kötü beni görmeyip üzerime sürebilirler bundan dolayı egzoz takmayı düşünüyorum.
Diğer motosiklet, scooter sürücüleri bu fark edilme işini nasıl çözüyorlar?
-
SYM motorlu Fiddle, Django ve Lambretta egzozu anormal paslandığı için paslanmaz çelik Scorpion manifolduna XMAX için yapılmış Arrow taktırdım Ferik Egzoz'da. Can sıkıntısından on dakika susturucuyu çıkardım ve abartı bile olmayan sesi yüzünden ceza yedim, itirazım da örneklerin aksine kesin reddedildi. Bunun dışında susturucusu takılı hâlde sorun yaşamıyorum.
-
amaç fark edilmekse, korna ne güne duruyor?
-
ya tam bir apaçi olma yolundasın yada trolsün.
"kıyak görünümlü kask önerisi"
"egzoz önerisi"
"ehliyetsizlikten motor bağlanması"
şimdide "egzozdan nasıl ceza yemem"
bir sonraki muhtemel konun "polis çevirmesinden kaçtım arkamdan ceza gelirmi" olur
-
Bindiğiniz araca tabii bağlı ama 2010'dan sonra üretilmiş çoğu araçta isterseniz Londra Filarmoni Orkestrası'nı takın egzozunuza yine sesiniz duyulmaz.
2010'dan öncekinde şoför müzik açarsa sizin egzoz planı yine yalan oluyor. Bi de sağ kulağa kulaklık takar telefonla konuşmak için, sen sonra ver mehteri
İstersen sana bi tane pofuduk tüy verelim nazikçe gıdıkla şoförleri, öyle fark etsinler seni
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Diğer motosiklet, scooter sürücüleri bu fark edilme işini nasıl çözüyorlar?
Kornaya bile sinir oluyorum. Selektör yaparım genelde. O da işe yarar. Baktım hala tepki yok korna ile uyarırım. Egzozla uyarmak genelde apaçilerin işi. Hatta uyarmakta değil trafik olmayan yollarda cücük kadar motoru bağırtma derdindeler. Hele köprü altına geldiğinde abanırlar. Sağlam küfür yemeyi seviyorlar herhalde.
-
Hiç kimse de bizim motosiklet fetişimizi anlamış durumda değil ama biniyoruz işte.
Egzoz daha çok fark edilmeni sağlar mı? Asla. Bunu kafandan sil, bizi değil kendini ikna etme içinse yapma. Egzoz asla daha iyi fark edilmeni sağlamayacak.
Biraz daha güzel bir ses istemeni anlıyorum, ama sen de şu gerçeği anla, güzel ses alamayacaksın. Motorunun ne olduğunu söylememişsin sanırım ama Çin sesi dediğine göre 1-2 silindir küçük cc bir şey olduğu belli. Üzgünüm ama böyle yani.
Yasal olarak trafikte kullanılabilir egzozlar var, muhtemelen senin motorun için yoktur. Kaldı ki motorun türüne göre polislerimiz buna kafalarına göre ceza yazmakta çok teşneler. Fabrikadan o egzozla gelen supersport motoru bağlarlar, o sırada Akrapovic takılı 3-4 tane GS geçer gider önlerinden, dönüp bakmazlar.
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Kaldı ki motorun türüne göre polislerimiz buna kafalarına göre ceza yazmakta çok teşneler. Fabrikadan o egzozla gelen supersport motoru bağlarlar, o sırada Akrapovic takılı 3-4 tane GS geçer gider önlerinden, dönüp bakmazlar.
Bu yüzden bir dahaki motorumu adventure alıp egzoz takacağım. Akrapovic stickerlı orjinal egzoza ceza yazıldığını duyduğumdan beri antipati oluştu içimde. Bir de bir iki saçma sapan çevirmeye girdim ceza falan yemedim tabiki ama bende ipler iyice koptu. Bundan sonra beni orjinal akrepli tenere paklar.
-
125lik scootera ne takarsan tak, daima daha iğrenç olacaktır.
ilave olarak: bir ktm duke 250 yada 390'ın orjinal egzozunun üzerine sadece "akrapoviç" etiketi yapıştırdığı için bu abart egzoz diye ceza kestiler.
-
Merhabalar dostlar egzoz konusu ile fazla bir alakam yok daha ilk kez akrep egzoz alma kararı verdim ama ceza motorun bağlanması muhabbeti ile uğraşmak istemiyorum egzoz e onayı diye bir muhabbet falan varmış + olarak apaçi gibi takılmayacağım bunu da söyliyeyim sadece motorun çin sesinden kurtulmak istiyorum biraz daha güzel bir ses istiyorum egzoz ceza vs hakkında bana bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim vakit ayıranlar için.
arkadaşımda orijinal tiger egzoz var boğazdan motoru cbr125r sesi gayet güzel öyle birşey olmıyacağı kesin . ama en kolay alternatif egzoza tapa işlemi katalizöre doğru tapa açtırabilirsin
-
Egzost ile ilgili fikirlerim foruma takılan arkadaşlar tarafından bilinmektedir.
En son gece 3 gece önce gece 1.30 da evimin köşesinde 125 lik motoru ile mahalleyi inleten soytarının inip anahtarını alıp evime geri geldim
Si.... git polis çağır dedim.
Sabah babasıyla gelmiş babasına bir daha akşam 9 dan sonra bunun sesini duyarsam o egzozo çocuğuna sokarım dedim.
2 gündür mahallede tek bir gürültü yok
İnsanlar sizin boktan egzoz sesinize maruz kalmak zorunda değil.
İnsanların hastaları ve bebekleri olur
Sinirli bir zamanlarına denk gelebilirsiniz
-
otopsici adlı üyeden alıntı
Egzost ile ilgili fikirlerim foruma takılan arkadaşlar tarafından bilinmektedir.
En son gece 3 gece önce gece 1.30 da evimin köşesinde 125 lik motoru ile mahalleyi inleten soytarının inip anahtarını alıp evime geri geldim
Sabah babasıyla gelmiş babasına bir daha akşam 9 dan sonra bunun sesini duyarsam o egzozo çocuğuna sokarım dedim.
Haykırarak güldüm Ellerin dert görmesin.
-
otopsici adlı üyeden alıntı
Ya sorma hocam bu gençler durduk yere birinin başını belaya sokacak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)