Egzozdan nasıl ceza yemem?
Reklamlar
-
otopsici adlı üyeden alıntı
Egzost ile ilgili fikirlerim foruma takılan arkadaşlar tarafından bilinmektedir.
En son gece 3 gece önce gece 1.30 da evimin köşesinde 125 lik motoru ile mahalleyi inleten soytarının inip anahtarını alıp evime geri geldim
Si.... git polis çağır dedim.
Sabah babasıyla gelmiş babasına bir daha akşam 9 dan sonra bunun sesini duyarsam o egzozo çocuğuna sokarım dedim.
2 gündür mahallede tek bir gürültü yok
İnsanlar sizin boktan egzoz sesinize maruz kalmak zorunda değil.
İnsanların hastaları ve bebekleri olur
Sinirli bir zamanlarına denk gelebilirsiniz
"dinsizin hakkından imansız gelir" google'da arattım, bu arkadaş çıktı sonuçlarda.
mıymıntı musa suşi yerken halıya ispirto döktü
Reklamlar
-
otopsici adlı üyeden alıntı
Egzost ile ilgili fikirlerim foruma takılan arkadaşlar tarafından bilinmektedir.
En son gece 3 gece önce gece 1.30 da evimin köşesinde 125 lik motoru ile mahalleyi inleten soytarının inip anahtarını alıp evime geri geldim
Si.... git polis çağır dedim.
Sabah babasıyla gelmiş babasına bir daha akşam 9 dan sonra bunun sesini duyarsam o egzozo çocuğuna sokarım dedim.
2 gündür mahallede tek bir gürültü yok
İnsanlar sizin boktan egzoz sesinize maruz kalmak zorunda değil.
İnsanların hastaları ve bebekleri olur
Sinirli bir zamanlarına denk gelebilirsiniz
Aynısı şuan benim içinde geçerli , mahalledeki 15 yaşında ehliyetsiz süren bir çocuk var ve motor ne kadar ses çıkartabilirse çıkarırcasına bağırıyo . Allah Allah dedim 2zamanlı güzel bişey geldi sanırım mahalleye derken bir baktım , Mondial Drift L oksijen sensörü sökülmüş ve üzerinde 1-2Bin TL'ye alınan Akrapovic egzoz var . İkimizinde motosikleti siyah . Birgün komşunun biri geldi şu motorun sesi çok çıkıyo mahallede çalıştırmasan uyuyamıyoruz diyor :D
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Ben bu milletteki egzoz fetişizmini bir türlü anlamış değilim.
%90'lık kesim apaçi tayfa dediğimiz, 250cc ve altı motorlara egzoz takanlar ve egzozu delerek gezen paketçilerdir.
%10'luk kesim de benim gibi, egzozu susturuculu ve bağırtmadan gezen ve hem fark edilmek hem de kulağa hoş geldiği için kullanan tayfa. Ara gaza gerek kalmadan hem sürücüler beni fark ediyor, hem de sıkışık trafikte yol veriyorlar.
%90'lık kesimin ben ta ...! Gece bile bağırtarak geziyor babası belli olmayanlar.
Yüzdeler orjinal egzoz kullanmayanları kapsar. Herkesi değil.(Ne olur ne olmaz)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)