125cc scooter tavsiyesi lazım
Reklamlar
-
Selamlar abilerim ablalarım. Ben a1 ehliyeti alması ile motorculuk kariyerine başlamış amatör bir kardeşinizim . Halihazırda spacy alpha sahibiyim lakin hem teknoloji hemde güç olarak bana artık pek yetmiyor. 125CC Scooter bakıyorum. Aklımda 3 model var onun dışında çinliye hintliye bulaşmak istemiyorum olursa japon olsun (para olsada bmw,ducati falan alsak :D) Aklımdaki 3 model şunlar: Pcx125, Sh125i ve Nmax125.
Şimdi PCX tarafında yıl 2024 hala kampana fren kullanıyor. Tasarımda on numara olup heryerine led lamba takan marka bunu da yapmalıydı. PCX'i pek istemiyorum çünkü dediğim gibi kampana fren sevmiyorum ve sh125 ve Nmaxte absli fren kullanılıyor. Ayrıca yaşadığım yerde artık serseri motoruna döndü. İlçe olarak çinli hintli bir yana tek bayisi bulunan japon marka honda olunca burada herkes pcx alıyor devam ediyor.
Okulumun bahçesinde 9 tane pcx var daha ne olsun. Bunların 7 si serseri grubun diğerlerinin sahibi okulumuzun coğrafya hocası ile genç bir kıza aitti. Bana "yahu 7 fırlamanın 7'si de mi pcx alır arkadaş dedirtti. Motordan soğdum yani anlayacağınız :D. SH125 tarafında çoğu kişi ön tasarımını beğenmiyor olsa da beyaz rengi çok hoşuma gitti. Donanım anlamında tek eksisi dörtlü flaşörü yok olsaymış çok iyi olurdu bence. Ön ve arka tekerde de abs olması, tekerlerin büyük olması ve tasarımı cup gibi olması ayrı hoşuma gitti. Resmen bana dedemin eski Mondial 100 ukh motorunu anımsattı duygulandım şuan. Son olarak Nmax 125. Şeytan yüksek km al motor yiyince 155'lik olanının motorunu tak diyor :D Duruşuna hayranım özellikle kırmızı olanına bitiyorum. Uygulama desteği olması bildirim gelince göstergede ışık yakıp arama gelince küçük buzzerden bip bip ses gelmesi çok iyi. Aralarında en çok beğendiğim nmax lakin en mantıklısı pcx bile olsa pcx alırım. Sizlerden tavsiye bekliyorum. Özellikle Pcx,sh125 ve Nmax kullananların tavsiyeleri benim için çok onemli yahu böyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz yanları var mı? Veya başka tavsiye edeceğiniz motorlar var mı? Teşekkür ederim saygılar
Reklamlar
-
Hepsinin artısını eksisini yazmışsın zaten foruma yazacak birşey kalmamış ki neyi soruyorsun bütçe yetiyorsa SH125 diyorum ben , buna benzer büyük çaplı tekerlere sahip Medley kullanıcısıyım memnunum o yüzden SH125 dedim ;)
-
Aslında cevabı kendim vermişim evet :D Bende sh tarafında büyük tekerli olmasını çok beğendim. Aslında sizlerden öğrenmek istediğim motor ile sorun yaşadınız mı yaşamadınız mı ya da başka markalardan tavsiyeler var mı diyeydi.Değeli yanıtınız için teşekkür ederim hocam.Sh125i'yi daha çok düşünmeye başladım.
-
Caglarr adlı üyeden alıntı
Aslında cevabı kendim vermişim evet :D Bende sh tarafında büyük tekerli olmasını çok beğendim. Aslında sizlerden öğrenmek istediğim motor ile sorun yaşadınız mı yaşamadınız mı ya da başka markalardan tavsiyeler var mı diyeydi.Değeli yanıtınız için teşekkür ederim hocam.Sh125i'yi daha çok düşünmeye başladım.
SH125 Avrupa'da da çok satan bir model. Fiyatı biraz pahalıca sanırım; o fiyatlara çıkınca daha yüksek hacimli başka seçenekler de var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler