MT-25 ile motor sürmeye başlanır mı?
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Asfaltın dandikliğini geçtim hayatımda İzmir ve Aydın kadar kötü araba kullanılan şehirler görmedim. İzmir ve Aydın'lı arkadaşlar darılmasın.
Ankara varken diğerleri sırada beklesin. İki kez ankara trafiğine girdim ve anksiyetem azdı resmen. Allah düşürmesin. Kim nereden geliyor, nereye dönecek, yol verir mi belli değil. Keşmekeşin sözlük karşılığıdır Ankara trafiği.
Reklamlar
-
En güzeli mobletle başlayacaksın
Kendi ucuz, parçası ucuz, 50 kilo bişey.
Hem freni tutmaz zaten, insanda trafiği öngörme, okuma yeteneği oluşturur.
-
Asfaltın dandikliğini geçtim hayatımda İzmir ve Aydın kadar kötü araba kullanılan şehirler görmedim. İzmir ve Aydın'lı arkadaşlar darılmasın.
Manisa var.
-
başlanır rahat, insan gibi sürüp eğitimini düzgün alırsan nolcak ya, 500'lükle bile başlanır bence. benim motor 125cc, ilk motorum, ikinci motor olarak Hornet veya 8S düşünüyorum. Zaten bu iki motoru da istersen güç düşürerek kullanabiliyorsun, bu biraz senin nefsine hakim olmana kalmış.
-
Lombardo adlı üyeden alıntı
Manisa var.
Manisa'nın içine çok hakim değilim ama İzmir'de Manisalılar terör estiriyor. İstanbul'da 16 ya da 41 plaka neyse İzmir'de de 45 plaka o.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)