Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Twin Tenere Tracer

REKLAM ALANI
    Khaira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    Tüm Tracer 9 cevaplarına katılıyorum. Hele bu 9 GT veya GT+ olursa tadından yenmez. Dikkat etmeniz gereken bence tek nokta 2018 ve üstü bir model almanız. Neredeyse 20 bin kilometrelik Tracer deneyimim ve tüm Tracer gruplarına katılım göstermemden öğrendiğim tek bir şey varsa o da KM'ye değil motorun geçmişine bakmanız gerektiği. Grupta +50k üzeri hiç sıkıntı yaşamadan motoruna binmeye devam eden çok fazla sürücü var. Yetkili servis geçmişi varsa, sürücüsü it-kopuk (bknz. HardcoreRider) tiplerden değilse, bakımları da zamanında yapılması gerektiği şekilde yapıldıysa bir sıkıntı çıkartmaz.

Tracer'ların bildiğim kadarıyla tamamında servis kitapçığında 10 binde 1 bakım öneriliyor. Biz sürücüler olarak her 5 binde bir ara bakım yapıyoruz (yağ+yağ filtresi). Alacağınız motorun ara bakımları da yapıldıysa bence sorunsuz alabilirsiniz diye düşünüyorum.

2018 ve üzeri bir GT, her derde derman olacaktır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Motosikletten ne beklediğin dışında bir sürü şeyden bahsetmişsin, haliyle herkes de kendisi için neyi istiyorsa onu önermiş. =)
    Her motoru parlatıp karşına geçip izleyebilirsin. En büyük beklentin bu ise, görsel olarak hangisi sana en güzel geliyorsa onu seç.

Yalnız iki Yamaha bir Honda soruyorsun, sonra çaldırmam değil mi diyorsun. Kasko öder, elektronik caydırıcılar var falan hepsi kabul, ancak en çok çalınacak motorlar Honda ve Yamaha'dır.

Hafta sonu çıkarım, trafik varsa çıkmam. Bunun benim gözümdeki karşılığı supersport mesela? =)

Tenere arazi motoru.
    Africa stabilize yol ve biraz otoyol motoru.
    Tracer ise yüksek bacaklı sport touring - otoban ve biraz arka yol motoru diye özetlenebilir. Geri kalanı komple senin ne istediğinle alakalı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler