80.000-125.000 TL bütçeye 125cc başlangıç motoru önerisi
Reklamlar
-
Herkese merhaba. Alacağım motor, ilk motorum olacak. Scooter'ların tipi bana hitap etnmediğinden dolayı Naked veya Touring düşünüyordum ancak manuel vites benim için sorun olur mu, bilmiyorum. Bütçem 70.000-125.000 TL ve 125cc olmalı. Şu anlık Raider 125 ve Arora Max Pro düşünüyorum. Her türlü önerinize açığım, teşekkürler.
Reklamlar
-
-
maximusti, adlı üyeden alıntı
hero xpulse 200
125cc yazmıştım.
-
Kendi motorumu önerebilirim.
Artıları: Hafif, kıvrak, ön - arka ABS, su soğutmalı, 6 vites, 15HP 12NM TORK, göstergeleri yeni başlayan biri için her türlü desteği sunuyor, yağ sıcaklığı, vites göstergesi, yakıt göstergesi, akü durumu, devir göstergesi, LED ön farlar.
Eksileri: Servis ağı, yedek parça teminatı... Bazı kullanıcılar ABS göstergesinin yanlış çalıştığından şikayetçi, bazıları da yağ göstergesinin bozulduğundan. Ben henüz bu tarz problemler yaşamadım.
Raider da mantıklı fakat bildiğim kadarıyla kampana fren sistemi var, yeni başlayan biri için uygunluğunu bilemiyorum ABS her türlü daha iyidir tabii ki.
-
Orm adlı üyeden alıntı
125cc yazmıştım.
neden 125 yaş mı yetmiyor
-
Yobaaz adlı üyeden alıntı
neden 125 yaş mı yetmiyor
Evet, yetmiyor.
-
Israrla sukuter öneriyorum ;) Honda Dio , Sym Symphony , Peugeot Tweet , Aprilia SR125 tavsiye edebilirim , 250 cc altı vitesli motorlar düşündüğünüz kadar mutlu etmeyebilir..
-
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Israrla sukuter öneriyorum ;) Honda Dio , Sym Symphony , Peugeot Tweet , Aprilia SR125 tavsiye edebilirim , 250 cc altı vitesli motorlar düşündüğünüz kadar mutlu etmeyebilir..
burayı dinleyin.
-
Raider 125 ve kaliteli lastik kombinasyonu her açıdan tatmin eder yakıtı pratikliği performansı gayet yeterli. Bireysel kullanımda 125cc klasmanına para bağlamak çok mantıklı gelmiyor.
-
Orm adlı üyeden alıntı
125cc yazmıştım.
keşke yaşını yada ehliyetinin yeterliliğini de yazsaydın güzel kardeşim,
o zaman benimde önerim scooterdan yana olur,
honda dio , sym jet gibi modellere bir bakın derim.
-
O bütçede en iyi alacağın motor Honda CB125F.
-
hocam bende voge 125r'ı çok beğeniyorum da söylediğin eksiler motoru alma diye bağırıyor zaten gösterge bozulması falan sıkıntı değil de yedek parça ve servis ağı problemi başlı başına sorun zaten motorun var bozuk ama yapabilicek bi yer yok parça vericek servis yok vericekse bile 1 ay 2 ay belki 3 ay sonra servis ve yedek parça sorunu olmasa direkt alıcağım motor voge 125r
-
Benelli 125s öneririm fiyat olarak 100 k civarlarında ama 125’liklerin en iyisi hem de naked
-
Ucuzdan pahalıya sırasıyla mondial drift, raider 125, qjmotor srk125s(geçen sene gelen absliler olursa daha iyi), honda cb125f, son olarak ben de scooter önereceğim, pcx125.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)