Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YENİ KANAL AÇTIM

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Arora beatrix
    Arkadaşlar youtube yeni kanal açtım daha çok yeni ve amatörüz eleştirilerini bekliyorum
    https://www.youtube.com/@Scooter%C3%A7ift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Metehan48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Rocket 3 GT 221 Edition
    Kapak yazıları yok, o yüzden pek ilgi çekmiyor hocam.
    berk_cglr bunu beğendi.

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    1 kapak fotoğrafı yok bu çok fark yaratıyor youtube keşfete bile çıkartmıyor bu olmadığında coğu zaman bilginiz olsun

2 videoların sesini interkom değil cevre sesleri azda olsa alan bir mikrofonla yapın sanki sürüş önce çekilmiş üstüne sade konuşma dublaj olmuş gibi aşırı yalıtılmış ses ile video rahatsızlık veriyor ki sesiniz çok düşük duymak için sesi bayağa açtım

3 sesi açtığımda kulaklarımın kanamasına sebep olan şu videonun 0:40 saniyesinde daha itici bir abone olun sesi olamazdı resmen acıdı kulaklarım ki kulak içi kulaklıkla izliyordum kesinlikle onu kaldırın ve daha göze güzel gelicek bir banner olabilir bu çok eski kalmış

4 Kapadokya'ya nasıl gidilir videosu çekmiyorsanız motordan inin kameranızı kendinize çevirerek akıcı şekilde ve ye gittiğiniz yerin önemli turistik yerlerini seri ve ee,ıı,şey kısımlarını videolarda keserek editleyip çekerseniz insanları daha fazla videoda tutarsınız ben şahsen ben kapadokya temalı video açtığımda sadece yolu ve dublaj gibi konuşmadansa gittiğimde görebiliceğim yerleri ve kısa çok aşırı detaya kaçmadan bilgisini izlemeyi tercih ederim tabbiki yolda giderken video çekin ancak şehir içinde motovlog yapar gibi yapmayın 20 dk video da maks 8 dk 9 dk sı yol olsun

5 son olarak kanalın adı scooterçift( scooter harici motora geçme planınız yoksa ok ama africa twin vs ye geçince ne alaka isim diyecekler) ancak çift değilde daha çok solo bir motovlog havası var bize şurada 3e 5e kaldım ahmet abinin mehmet abinin mekan güzel diye anlatmak yerine eşiniz/yoldaşınız ile bunu değerlendirseniz biz de sizin sohbetinizi dinlesek daha tek düzelikten çıkmış olur ve tek başınıza bir şeyler anlatmaya uğraşmak yerine daha samimi ve insanları videoda tutucak içerik olur

genel olarak tabii ki amatörlük var onu farkındayım ama şu videoda mesela tam anlattığım şeyler var kanal olarak tabii bu arkadaşlar sponsorlu vs daha yüksek kalite var ama tema olarak örnek alabilirsiniz

şimdilik gördüklerim bunlar bunları değiştirdiğinde direk sende kanalında bu farkı görürsün zaten
    dundanbiri ve Metehan48 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Arora beatrix
    ilk deneyimimizdi olabildiğince amatördü yorumlarınız için teşekkür ederim geliştireceğiz kendimizi zaman içerisinde

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    Alıntı Scooterçift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk deneyimimizdi olabildiğince amatördü yorumlarınız için teşekkür ederim geliştireceğiz kendimizi zaman içerisinde
    pekde ilk gibi değil üstadım 2021 yılında açmışsınız kanalı 208 video var eğer kanalı büyütelim güzel içerikler çıkaran kanal olsun ek gelir olsun diyorsanız dediklerimi yüzde yüz üstüne düşerek yapın ama biz sadece kendimize anı olsun arada dostlara ben oraya gittim diye atmalık video yapıcaksanız bu şekil uğraşmadan devam edin
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Motosikleti
    Arora beatrix
    Teşekkürler yorumunuz için kanala bu sene 2 aydır video atıyoruz daha önce bir şey atmadım çok fazla yükleme yaptık bir anda bir tek sorum olacak tamam kanal çok cansız bir şeyler katılabilir sadece motovlog içeriyor diğer aktiviteleri ayrı şort yapıp atmak gibi bir yanlış yaptık ama eşimin ailesi ile gittik onlarda araç vardı aceleye geldi eleştirmek değilde bazı arkadaşlar sadece otobanda asfaltta video atıyor dünya izleniyor kötü yorum yapılmıyor ben hem yeşillikte attım hemde elim anahtar tutuyor bilinçli bilgide verdim hem kötü yorum var hem de bence kanal hakettiği yerde değil diye düşünüyorum belkide yanlış düşünüyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)