Vade farkına faiz değil demek bana Allah'ı kandırmak gibi geliyor. İkisi de aynı şey isimleri farklı. Biri olunca günah, diğeri olunca değil. İlginç. Bak faiz yapmadık vade farkı koyduk.
Vade farkına faiz değil demek bana Allah'ı kandırmak gibi geliyor. İkisi de aynı şey isimleri farklı. Biri olunca günah, diğeri olunca değil. İlginç. Bak faiz yapmadık vade farkı koyduk.
***evim gibi oluşumların, 0 faizle ev sahibi yapıyoruz diyip, katılım payı diye aldığı para,
bir kaç arap kökenli bankanın faizsiz bankacılık diyip, katılım fonu,hizmet ücreti gibi sebeplerle aldığı paralar gibi birşey,
o zaman tefecilerin aldığı para da vade farkı, faiz değil.
psyduck'ın dediği gibi allahı kandırmaya çalışılıyor gibi sezdim
Paraya ödenen her tür kira faizdir. Taksitli fiyatı ile peşin fiyatı farklı olan mal varsa aradaki fark faizdir. Faizsiz bankacılık diye bir şey de yoktur; bankacılık denen işin temeli / tarifi faizdir. Kim ne isim verirse versin ve nasıl açıklarsa açıklasın değişmez.
Bu ülkenin çoğu kendi dinini bilmiyor ne acı.
Bu arada benim önerim paran kadar motor alman.
Örneğin kampanya da şuan dio ve activa 80 85 e sıfır bulursun en azından bindiğin honda olur
O paraya alacağın motor bunlardan ortalama 30 km fazla gidecek en fazla zaten.
Ben şekil şükül yapıcam 100 bin fazla vericem diyorsan olay farklı
Ayrıca yüksek ihtimalle o şekilde aldığında büyük zarar edeceksin
Örnek: 170-190 arasına sr250 aldı millet, suan 130 dan satılıyor pahalıya alanlar soğuk su içiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)