Motosikletin Gitmemesi Hakkında
Reklamlar
-
Selamlar. Kısaca sorunumu özet geçeyim. Motosikletim Kuba X Boss cup motorlu bir motosiklet. Motosiklet 6.500 devirden sonrasını çevirmiyor. Ama tam 6.500 devir ne eksik ne fazla. Bir şey engelliyor daha fazla çevirmesini hissedebiliyorum. Normalde daha fazla devir çevirebilen bir motosiklet o konuda bir yanlışım yok. Facebook gruplarında limitör diye bahsi geçen kabloyu söktüğümde de motosiklet bazen marş alıp ateşleme yapmıyor marş alması düzensizleşip bozuluyor. (Çok saçma evet.) Ancak o kabloyu söküp de bir şekilde denediğimde yine 6.500 deviri geçmedi. Sorunlar başlıca neler olabilir tüm fikirlere açığım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim teşekkürler.
Reklamlar
-
Egzozuna nişadır sürmek gerekiyordur.
-
hava filtresi içe doğrumu veya performans hava filtren mi var resmini atar mısın
-
theERLİK adlı üyeden alıntı
hava filtresi içe doğrumu veya performans hava filtren mi var resmini atar mısın
Kral normalde selenin altına doğru uzanan kapalı hava filtrem vardı. O zaman da aynıydı şuan performans filtre var şuan da aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Osm@n adlı üyeden alıntı
Egzozuna nişadır sürmek gerekiyordur.
Anlamadım demek istediğini dostum.
-
bu motoun a'dan z'sine kadar söktüm kendim topladım cc gücü torku belli devir demişken devir 7deyken zaten motor bağırıyor gitmiyorsa gitmez bu menetin maks hızı 87 rolanti ayarını kontrol et fazla yükseltme daha hızlı gitmesi motor için hayırlı olmaz diye düşünüyorum vites 4 te son hız yokuş aşşağı gittiğimde motordan ses geliyor yavaşlıyorum o hıza yetişemiyor gerisi bu kadar arkadaşım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)