Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

110-120 Bin TL Bandında Motosiklet Önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    Merhabalar herkese, şuan elimde 50cc cup motosiklet var (100cc çevrilmiş) lakin çok fazla arıza vermeye başladı yeni bir motosiklet almanın vakti geldiğini düşünüyorum yaklaşık 1 ay içinde bir tane satın alacağım lakin japon olması tercihim oldu. Racing, naked, scooter çok fark etmiyor her modeli kullanabilirim yeter ki sağlam ve uzun ömürlü olsun. Bu bütçelerde temiz 2. el veyahutta 0 hangi modelleri tavsiye edersiniz ? Şuanlık honda dio, cb 125f, suzuki adress, tarzında motosikletler var. Hangi modeller daha iyi olur tercih olarak, tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: A2 ehliyet alacağım 1 ay içinde.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    A2 alacaksanız en azından 200cc olması daha iyi olur. Biraz bütçeyi arttırabilirseniz Ns200 sizn için iyi bir tercih olabilir. Eğer uygun olmazsa Honda'nın skuterleri sizin için uygun olur.

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    Çok fazla fark etmiyor benim için açıkçası. CC si sadece sağlam uzun ömürlü dertsiz tasasız bir alet istiyorum o kadar.

Motosikleti
    O zaman Honda'nın skuterleri sizin için en iyisi.

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    o fiyat bandında alabileceğin en iyi iki japon (düşük km) cbf 150 veya nmax 155

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    cbf 150 düzgün modeller yok olsa da biraz pahalı geliyor 2017 model motora. nmax dediğim fiyat skalasında temizini bulamadım açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

Şuanlık öyle görünüyor.

wing50i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wing50i
    Alıntı yagizs1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 düzgün modeller yok olsa da biraz pahalı geliyor 2017 model motora. nmax dediğim fiyat skalasında temizini bulamadım açıkçası.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------

Şuanlık öyle görünüyor.
    Evet zaten zor biraz. hem japon hem a2'lik bu fiyata zor. ama madem ehliyet var 125 üstü olsun diye bunları söyledim. kışa doğru fiyatlar daha düşer acele etme bence.

Motosikleti
    Alıntı wing50i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o fiyat bandında alabileceğin en iyi iki japon (düşük km) cbf 150 veya nmax 155
    Cbf 150 artık alınacak bir model değil, günümüze göre çok demodeler ve parasının hakkı değiller. Kış konusuda şaibeli, faizler düşerse yine kara borsa dönemi başlar.
    yagizs1 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    Şuan aklıma oturan tek model honda activa. Ama dio daha sağlam diyorlar ve çok eksisi var. hangisi daha mantıklı olur acaba ?

Motosikleti
    Şuan aklıma oturan tek model honda activa. Ama dio daha sağlam diyorlar ve çok eksisi var. hangisi daha mantıklı olur acaba ?
    2 Modelide kuryeler patır kütür kullanıyor, dahada yolda kalanı görmedim. Hangisi kafanıza yatıyorsa onu almak daha iyi olur.

73845 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Street Triple RS
    hocam motora keyif icin biniyorsan, kendini de gelistirmek istiyorsan ve yeterince scooter kullandiysan benim tavsiyem vitesliye gecmen. bambaska iki dunya. ama sehir ici ulasim amacli kullniyorsan kisa mesafeyse, activa al gec derim.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    şuanlık activa veyahutta cb 125f yatıyor. o yüzden 2 tarafada hakimliğim var hem scooter hem de vitesli motosikleti rahatlıkla kontrol edebiliyorum.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    şuanlık activa veyahutta cb 125f yatıyor. o yüzden 2 tarafada hakimliğim var hem scooter hem de vitesli motosikleti rahatlıkla kontrol edebiliyorum.
    Tekirdağ'dasınız yazıyor profilinizde. Eğer şehir içi çok kullanmak daha çok etrafta keyfine gezeceğim diyorsanız Trakya yollarına vitesli motor daha rahat oluyor. Scooterların en büyükleri bile teker çapları düşük, bütün çukurları hissettirir. Cub kullanmışsınız zaten biliyorsunuzdur Cub motorların teker çapları scooterlardan daha büyük oluyor, tam oralara göre motorlar.
    Benim tavsiyem vitesli alın. hero x pulse 200cc oralarda yeterli gelecektir başlangıç olarak, burada xpulse kullananların yazdıklarından aldığım izlenim japonlar kadar olmasa da yeterince sağlam ve servis imkanları geniş.

Yamaha'nın cub tipi motor varsa onlar da olabilir ama pahalı kaçabilir. Tekirdağ'daki yamaha yetkili servisinin ustası çok iyiydi, bir kere yağ değişimine oraya gitmiştim maksat yol yapmak olsun hem gitmişken köfte yerim diye.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Marka, model öneremeyeceğim ama ne alırsan al sıfır almanı tavsiye ederim.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    Açıkçası vitesliden memnunum ve 125 ,200, 250cc leri deneyimleme fırsatım oldu. Açıkçası japon olsun benim olsun kafası var şuanlık. Çünkü çinli motorlar çevremden gördüğüm kadarıyla arıza çıkartmaya meilliler. Dediğiniz hint modelini ilk defa duydum, sağlamlık konusunda nasıldır bilmiyorum ama japon daha güvenilir geliyor açıkçası. Yamaha cup motorların bildiğim kadarıyla artık 0'ı üretilmiyor ve olan motorlar eski 10 yıllık motorları var bildiğim kadarıyla. Pcx düşündüm bi an ama o motorda bayırları hiç çıkamıyormuş o yüzden ondada bi soğuma mevcut.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Açıkçası vitesliden memnunum ve 125 ,200, 250cc leri deneyimleme fırsatım oldu. Açıkçası japon olsun benim olsun kafası var şuanlık. Çünkü çinli motorlar çevremden gördüğüm kadarıyla arıza çıkartmaya meilliler. Dediğiniz hint modelini ilk defa duydum, sağlamlık konusunda nasıldır bilmiyorum ama japon daha güvenilir geliyor açıkçası. Yamaha cup motorların bildiğim kadarıyla artık 0'ı üretilmiyor ve olan motorlar eski 10 yıllık motorları var bildiğim kadarıyla. Pcx düşündüm bi an ama o motorda bayırları hiç çıkamıyormuş o yüzden ondada bi soğuma mevcut.
    viteslidne gidin, pcx de olsa forza ya da xmax de olsa teker çapları küçük, istanbul gibi yerlerde şehir içi rahat olur ama Tekirdağ'da çevredeki şehir dışı yerlere gideyim dediğinizde bütün çukurları hissedersiniz. Ben Trakya'ya taşınınca xmax ile çevredeki bozuk köy yollarında tangur tungur gitmekten bıkıp vstrom almıştım.

Her x-pulse 200 hem şehir içi rahat kullanım için hafif bir motor hem şehir dışına çıkınca bozuk yol, dağ tepe hiç farketmez her yola gidecek bir motor hem de çinlilerden daha kaliteli, bir japon olmasa da çinliler kadar sorunlu değil diye duydum forumda kullananlardan.

ille japon olsun diyorsanız oraların yollarına honda CRF 250 çok iyi gider. artık bunun gücü yetmiyor noktasında daha büyüğünü ileride alırsınız.

Psyduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR700
    Şu anda 100 bin civarına tertemiz 2. El bulunabilen nispeten sorunsuz modeller, Bajaj N250 ve Hero Xpulse 200.

Lunatique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Street Twin
    Hint markalarını ben de tavsiye ederim.
    Hem Bajaj hem de Hero kullanmış biri olarak kaliteli olduklarını söyleyebilirim.
    Espresso'nun önerdiği gibi Hero Xpulse 200 güzel bir seçenek olur. İkinci elde dediğiniz fiyatlara aksesuarlı bir şekilde bulunuyor.
    Hero geçmişte Honda ile ortak motosiklet üretmiş bir firma olup geçen sene Harley ile ortak Harley Davidson x440 modelini ürettiler.
    Hero aynı motoru Maverick 440 modelinde kullanıyor, Türkiye'de de satışa sunulacak diye biliyorum.
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial sfc 50
    Yani cross tarzı bir takıntım yok açıkçası. Hero markasından ziyade direkt bir japon alma gibi bir şey var. Kullandığım motorun arızaları ile gram uğraşasım gelmiyor. Ya o kadar saçma yerlerden arıza alıyorlarki bazen kafayı yeme derecesine getiriyor yalan yok. Japon dada illaha bu olay vardır ama diğerlerine göre nispeten daha azdır diye düşünüyorum. Bajaj olsun, cf moto olsun genelde hep saçma arızalar veriyor, güven vermiyor hint, çin artık. O yüzden dedim. Yoksa şuana kadar ns 200, f250 alıp yoluma bakmıştım.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Yani cross tarzı bir takıntım yok açıkçası. Hero markasından ziyade direkt bir japon alma gibi bir şey var. Kullandığım motorun arızaları ile gram uğraşasım gelmiyor. Ya o kadar saçma yerlerden arıza alıyorlarki bazen kafayı yeme derecesine getiriyor yalan yok. Japon dada illaha bu olay vardır ama diğerlerine göre nispeten daha azdır diye düşünüyorum. Bajaj olsun, cf moto olsun genelde hep saçma arızalar veriyor, güven vermiyor hint, çin artık. O yüzden dedim. Yoksa şuana kadar ns 200, f250 alıp yoluma bakmıştım.
    O zaman az biraz bütçeyi arttırıp honda crf 250 bakın. Neden crf diyorum, oraların yolları malum diye, hem tekirdağ çevresinde crf ile çok keyifli gezilecek rotalar da var hem bozuk yollu rotalarda sürmenin keyfini alınca belki asfaltta gazlamayı çok istemezsiniz sizin güvenliğiniz için de iyi olur. Mesela yamaha r25 tavsye etmiş olsam r25 ile Tekirdağ'da sürmeye değer yalnızca istanbul yolu var oranın da asfaltı güzel belki ama trafiği berbat ve hızlı akıyor, çok tehlikeli, bir zevki de yok. İstanbul'dan uçmakdere virajlarında sürmek için o yoldan gittiğimizde Kumbağ'a kadar keşke yol bitse de bir an önce varsak diyordum.

Şehir içinde süreceğim, şehir dışı ile çok işim olmaz diyorsanız honda cb125F de gayet güzel motor, ne de olsa honda, sorunsuz yıllarca binersiniz.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)