Arkadaşlar MT 07 motoru biraz racing, 4 silindir motorla değiştirmek istiyorum. 380-400 civarına sizce neler alınabilir ?
Arkadaşlar MT 07 motoru biraz racing, 4 silindir motorla değiştirmek istiyorum. 380-400 civarına sizce neler alınabilir ?
380-400bin TL civarına 4 silindir supersport yok. Dünyanın en ulaşılabilir supersport'u olan 600RR'a bile saçma sapan fiyatlar isteniyor.
425bin TL demiş 2013 model 38500km'de 600RR'a. Asla 38bin km'de değil ve yaşatırken harcayacağın paranın ne olacağı belli değil, ama bu parayı vericem ve 4 silindir supersport alıcam diyorsan yol buradan geçiyor anca.
Bütçeye biraz daha katkı yaparsan 460-470bin TL civarına Daytona 675 düz bulabilirsin.
Civar fiyatlara yeni olsun dersen Daytona 660 bulabilirsin.
Yine az bişey artırarak RS660 bakabilirsin.
R7 de bulunabilir bu civarlarda ama MT07 sürücüleri R7'yi aynı şey sanıyorlar biraz, o yüzden çok da sıcak bakanını görmedim.
o paralara ceset alırsın arıza manyağı olursun.en yakın o keyfi verebilicek cbr650r var.tabiki ss değil ama işte en yakın paranın yettiği sağlam piyasası parçası olan o geliyor aklıma.diğer tüm seçenekler 2 silindirli olduğu için senin için değişen bir şey olmuyor
Street triple r al gec.4 silindirden daha iyi,ss den daha kivrak,daha az yakar,top level components.
400bine alcan ss degmez
CBR 650 F - XJ6 DIVERSION F
Mt 07'den sonra Diversion F biraz hımbıl kalabilir.
Street Triple r/rs veya cbr 650f alınır o fiyata. xj6 hem alınmaz. Hem eski, karadüzen hem de gitmiyor.
ninja 500 - 0km liste fiyatı 404,000 tl.
Tek maşacılara yeni Panigale'den sonra bir selam çaktım, sırada dört silindirciler var. Bütün POD videolarımı komedi filmine çeviricem... Yamaha V4'e geçiyor MotoGP'de eehehhe... =)
Burak'ı biliyorum, Facebook grubunda da bayağı sohbet etmişliğimiz vardı. XJ6F güzel bir motor da, saçma sapan övücüsü de çok. Türkiye'de herkesin kendi motorunu övmesinden de başka bir seviyede, abuk subuk bir fetişi olan kitle vardı.. Ama motoru satacağın zaman yoklar ortada :D
Gücünde gidişinde bir sıkıntı yok bence, MT07'den çok da yavaş değil düzlükte. Ama motosikletin geri kalan her şeyi idare eder klasmanda. Freni amortisörü falan... meh yani.
youtube.com/@bisuruyorum
cbr 650 f düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
kalkışlarda hımbıl kalacağı kesin gibi
Adam r7 den sonra 4 silindirliye geçmek istemiş..ninja 500 çok hafif kalır sanki..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)