GT170 Alt motor arıza (yardım)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun.
Arkadaşın neler yaptı detay lazım.
-
sibop ayarı yaptı sanırım zinciri ayarladı motorun içindeki ve zincirin döndürdüğü çark gibi bir parçayı hizaladı. gördüklerim bu kadar :c
-
sente atlamış olabilir. araştırıp kontrol edin. sübaplar sıkı ise motor çalışmayabilir, süpaplar 0.10 veya 0.8 mm açık olmalı. sente ayarı da düzgün olmalı önce onu kontrol edin.
5000 isteyen tamirci ise sanırım bakmak istemiyor. başka bir yere gidin.
-
cafenduro adlı üyeden alıntı
sibop ayarı yaptı sanırım zinciri ayarladı motorun içindeki ve zincirin döndürdüğü çark gibi bir parçayı hizaladı. gördüklerim bu kadar :c
sentesi kaçtıysa döner ama çalışmaz bence böyle bir sorun var.
-
teşekkür ederim kontrol ettiricem
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
teşekkürler kontrol ettiricem
-
senteyi cok kacirdiysa Piston yukarda ventillere değer, büker onları.
olmadı bükülmezse pistonu bile deler.
herkese motor açtırılir mi dostum ya
-
Sanırım subap sesi geliyordu arkadaşında ayar yapmak istedi , egzantrik dişlisini ve zinciri neden ayırdı ? sanırım tecrübesiz biriydi ve senteyi kaçırdı , bu şekilde çalıştırmak için uğraşma çok ciddi hasarlar yaşayabilirsin , önce sente düzgün mü kontrol edilmeli sonra subap ayarı katalog toleranslarında yapılmalı , mekanik bir hasar oluşmadıysa 5000 liralık bir masraf çıkmaz , sadece işçilik var..
-
değerli yanıtın için teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
daha fazla zorlamadım tamirciye götürücem yanıtın için çok teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)