Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Voge 125-R Alınır mı?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi, sizce Voge 125-R alınır mı? İlk defa motor kullanmaya başlayacağım.İlla ki düşücem kalkıcam motoru yatırıcam bunlar olucak, yedek parçası var mı servisleri ilgili mi alıp kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    HEM DE İKİ TANE ALINIR.
    yaşlıveacemi ve trequartista bunu beğendiler.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı mberkinizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sorum başlıkta olduğu gibi, sizce Voge 125-R alınır mı? İlk defa motor kullanmaya başlayacağım.İlla ki düşücem kalkıcam motoru yatırıcam bunlar olucak, yedek parçası var mı servisleri ilgili mi alıp kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim.
    Size yakın servisini bulup gidip bakın, bunlar kavga çıkmadan sorun çıktığında sorunumu çözerler diyebilecekseniz alın. Ama bisikletçiden bozma bir dükkanda gelen müşteriye yağ değişimi yapıp gönderelim, arıza varsa da rastgele parça değiştirerek çözmeye çalışamım tarzı tiplerse almayın.

yarım akıllı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 125R
    Merhaba, Voge 125R kullanıcısıyım. Başka bir başlığa yazdığım yazıyı aynen kopyalıyorum:

"Çok olmadı alalı ama şu ana kadar memnunum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım, ekranında, vites geçişlerinde, durmasında kalkmasında vsvs, şıkır şıkır şimdilik çok şükür, 3000 bakımını yapalı 1 hafta oluyor, bi sorunu çıkmadı. Bursa'da servisi güzel, ilgileniyorlar ama yedek parça sıkıntısı var. Ayna ve ayaklık bekliyordum ben mesela gelmedi 3 hafta falan oldu belki daha fazla. Motorun hızlanması güzel, 130 kilo galiba, kıvrak, kontrolü kolay. Ama lastikleri iğrenç, leş, alındığı gibi değiştirilmesi gerek."

Şehrinizdeki servis önemli, yedek parça sıkıntısı ben yaşadım, ayaklık ve aynayı kendim tedarik edip taktım. İlk motor için oldukça ideal, çok ufak değil, yüksekliği vs gayet iyi ben 184'üm çok rahat kullanıyorum. Başka bir sorunuz olursa yazabilirsiniz.
    wing50i, espresso ve selsa bunu beğendiler.

hocam ben Kocaelide yaşıyorum 1 tane yetkili servis gözüküyor zaten uğrama fırsatım henüz olmadı ama Google'dan aratıp yıldız sayısına baktım ortalama 110 incelemede 4.5 yıldız almışlar idealdir bence sana sorum kroniği var mıdır ve fiyatını hakediyor mu sence?
    yarım akıllı bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    hocam ben Kocaelide yaşıyorum 1 tane yetkili servis gözüküyor zaten uğrama fırsatım henüz olmadı ama Google'dan aratıp yıldız sayısına baktım ortalama 110 incelemede 4.5 yıldız almışlar idealdir bence sana sorum kroniği var mıdır ve fiyatını hakediyor mu sence?
    google yorumlarına pek takılmayın, gidip kendiniz görün. Sonuçta japon bile olsa ille bir sorunlar çıkacaktır servis ne kadar çözebilecek, çözerken size de nasıl davranacak en önemlisi servis. illa servise girecek. Bu biraz sizin iş yaptırma yeteneğinize de bağlı. Msela sanayide ustalara iş yaptıramıyorum, sinirlerim bozuluyor, yetkli servisler biraz pahalı ama en azından sorun çözülüyor diye japon motor almıştım, garantisi bitmiş bile olsa yetkili serviste yaptırıyorum kafam rahat oluyor, sanayideki lerle muhattap olmamış oluyorum. Sanayid eustalra höt zöt edebilip de işimi yaptırabilecek olsam sanayiye giderdim. Bu çin malı motorlarda yetkili servislerin pek de düzgün olmadığı çok konuşuluyor bu yüzden gidin görün dedim. Belki şansınıza iyi bir servis çıkar ve çok sorun yaşamazsınız, büyük markalar dışındaki markaların servislerinden bazen iyisi çıktığı oluyor.

yarım akıllı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 125R
    Gidip görmek lazım servisi, bir şey diyemeyeceğim. Çok fazla kullanıcı yorumu incelemedim ama benim rastladığım şusu busu kronik diye bir yorum yok, zamanla belki ufak tefek problemleri olur ama bu motordan da olabilir montajdan da. Yani benim şu an bir problemim yok dediğim gibi, her şey olması gerektiği gibi, bir şikayetim yok. En büyük sıkıntı yedek parça, çünkü yok :D Fiyatını hak etme kısmına gelirsek, bence pahalı. Evet ön arka ABS, 6 vites, su soğutma gibi bu sınıfta öne çıkan özellikleri var ama, mesela RTR200 var bu fiyata, yada Honda CB125F var, Pulsar NS200, ikinci el olarak var. Pulsarın piyasası hızlıdır mesela daha mantıklı gibi geliyor, son karar sizin. Ben şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum, elbette değiştirip büyütmek gibi bir düşüncem var, ama ilk motorum olarak yaptığım tercihten memnunum.

++

Google'da azcık gezinince sorun yaşayan kullanıcılara rastlayabilirsiniz zaten, vites sorunu yaşayan var, yabancı bi heriften yıkadıktan sonra vites göstergesinin bozulduğuna dair bir yorum okumuştum. Şikayetlerin %70-80'i yedek parça.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)