Merhaba scorpion exo 391 kaskim için interkom önerisi alabilir miyim pek bütçem yok 1000₺-1500₺ arası bir rakam düşünüyorum kullanıp önerdiklerinizi yazarsaniz sevinirim 🙏
Merhaba scorpion exo 391 kaskim için interkom önerisi alabilir miyim pek bütçem yok 1000₺-1500₺ arası bir rakam düşünüyorum kullanıp önerdiklerinizi yazarsaniz sevinirim 🙏
Hocam o rakamlara tavisye edilecek intercom kalmismidir bilemedim. telefonuna wifi kulaklik bile almis basini gitmis. illaki vardir ama ne kadar iyidir. TEMU yada aliekspress e bakabilirsin. yorumlar ve satis adedine gore bir fikrin olur.
Hocam selamlar. Yan dükkandaki komşu benden görüp intercom sevdasına düştü, bulabildiğimiz en ucuz intercomu alalım, varsın çok iyi olmasın demişti.
Bunun üzerine https://www.trendyol.com/dynego/y80-...chantId=116888 linkteki ürünü buldum, satın aldım. Geldikten sonra montajını da yaptım. Ürün garip bir şekilde fiyatına göre oldukça iyi. Ses seviyesi, ses kalitesi, şarj dayanımı ve mikrofonu hiç mi hiç fena değil. Sonrasında oğlu içinde bir tane aldım, ona da montaj yaptım. 26 Temmuz'dan beri kullanıyor, hiç bir şikayeti yok.
Bugün kaskını getirdi ses gelmiyormuş, meğersem kulaklık ve mikrofona giden kabloyu şarj yerine takmış. Geri düzeltip testini yaptım. Gayet güzel çalışıyordu.
Kısaca 2. ayına yaklaşıyor intercom ve F/P duruyor şuanlık. Bir problem çıkar mı çıkmaz mı bizde bilmiyoruz.
intercom nedir ? hiç kullanmadım, kulaklık, + discord uygulaması, internetin olduğu her yerde görüşme sağlıyorum, bluetooth interkom ile muhtemelen daha performanslı olur, veya iyi bir intercom ile bilemiyorum
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
intercom ben de hiç kullanmadım. Motor sürerken telefon önde telefon tutucuda navigasyon için takılı duruyor, bütün çağrıları otomatik reddedme moduna alıyorum. Navigasyon kullanmayacaksam da telefon çantamda oluyor, çalsa da duymam zaten. Motorla işe gidip gelmiyorum, her gün sürmüyorum, fırsat bbuldukça gezi amaçlı sürüyorum, benim için sürüşten ve yoldan başka hiç bir şey düşünmeme ve sadece yola ve sürüşe odaklanıp kafa dinleme şeklinde bir terapi oluyor, müzik dinlemek bile içimden gelmiyor, zaten her an trafik varsa şu arabe na yapacak, arkadan gelen dallama dibime girebilir azcık uzayayım ya da şu virajın karşısında benim şeridime dalmış biri dönebilir mi? köy yollarındaysam ileride oyun sürüsü geçiyor kesin köpek vardır yakından geçerken kovalayacak aniden korkmayayım, köy içindne geçiyorsam şurayı dönünce orada kapı önünde yatan ayı gibi bir köpek vardı bu sefer yakınından geçmeyeyim, orman içinden gidiyorsam yola domuz mu çıkar ne çıkar dikkatli süreyim şeklinde sürekli kafam sürüşle ilgili doluyor, başka şeye yer kalmıyor.
Ama intercom araştırıyorum, olur da artçılı sürersem artçı ile konuşmak için gerekebilir belki ama o zaman da konuşmak zorunda kalıcam, ben konuşmamak için motor sürüyorum zaten deyip yine almayabilirim. 3-4 motorcu bir araya gelip Trakya'da köfte yeme turlarına çıkıyoruz onda da mola verdiğimizde bir sonra nerede duracağımızı kararlaştırıp yola devam ediyoruz, arkasındakini aynada görmeyen yavaşlıyor bu şekilde birbirimizi kaybetmiyoruz, hiç intercom olsaydı keşke demedik.
tekli suruslerde cok gerekli olmuyor ama ekip olarak biyere giderken fena degil. sadece birisi ile genel olarak konusmak cok guvenli degil. bir suruste bir arkadasin sagdaki ev ne guzelmis demesi ile baska bir arkadas saga kilitlenmisti ve viraji zor aldi, bunu hatirliyorum. o yuzden disaridan herhangi bir mudahale yada dikkati dagitacak birseyin dosru oldugunu sanmiyorum. ama motosikleti is olarak kullanan kurye arkadaslara olmazsa olmaz oluyor. gunde 40-50 paket atan yada gun icinde evrak tasiyan arkadaslarin konusmasi gerek. sonuc olarak bazilari icin olmazsa olmaz.
Merhaba öneriniz icin teşekkürler listeye ekledim. Umarim uzun kullanimda sıkıntı çıkarmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Merhaha, zaten bende interkomu sadece muzik dinlemek için aliyorum arkadaşlarımla konuşacağım zaman sizin dediğiniz gibi interkomu discorda bağlıyorum daha sağlıklı oluyor. Bluetooth kulaklıklar kulağımı acıttıgı için interkom daha sağlıklı geliyor bana.
1500 liralık intercomun ses 60 km hızdan sonra duyulmaz mikrofondanda karşı taraf rüzgar sesinden başka birşey duymaz , Sena çok tavsiye ediliyor ses kalitesi olarak ama pili 6 saatte bitiyor vede bir yılda şarj tutmaz oluyor , arkadaş Crown diye bir markanın interkomunu almış ses kalitesi mükemmel pilide min 24 saat gidiyor dedi..
hocam seneler önce aliexpressten almıştım, halen kullanıyorum. tek başına takılacaksan, grup sohbeti falan gerekmiyorsa, aliexpressten uygun fiyatlı bi tane alıp geçebilirsin.
Cumartesi günü Kn master modele özel indirim yapmıştı KN 2250 modeli 1900tl ye sattılar. İş arkadaşım aldı, bugün geldi kargosu. Deneme için montaj yapmadan çalıştırdık, ses kalitesi iyi ve gayet yüksek. Hoşuma da gitti açıkçası. 1900 e alanlar 2100 gibi fiyatlara ilan açmaya başlamışlar hemen.
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)