Bu Akü Motosiklet Aküsümü?
Reklamlar
-
Aküdeki 14 haneli seri kod:60001585561022
Bu kodu Şöyle bir siteye yazdığınızda gelen çıktı. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki.
Uretim Tarihi: Q4-2021
Q1: Yılın 1-2-3 Aylarını ifade Eder
Q2: Yılın 4-5-6 Aylarını ifade Eder
Q3: Yılın 7-8-9 Aylarını ifade Eder
Q4: Yılın 10-11-12 Aylarını ifade Eder
Reklamlar
-
sodurlu88 adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim işini gücünü bırakıp arama yapıyorsun link paylaşıyorsun konu gereksiz yere uzuyor , buyur senin verdiğin linkten İngilizce biliyorsan şunu oku :
As always in life, the letters "BS" on motorcycle batteries can have several meanings:
- Battery Sealed (BS):*most motorcycle batteries with their labels including "BS" are sealed batteries - they are spill-proof, maintenance-free batteries and they can operate in almost any position, except upside-down, with some models being able to operate even in an upside-down position.
Battery Sealed (BS) and Factory Activated (FA) batteries are batteries that are filled with the electrolyte, sealed, and fully charged at the factory.
verdiğin link beni doğruluyor neden okumadan gönderiyorsun , ingilizce bilmiyorsan çeviri kullan yav :D
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Güzel kardeşim işini gücünü bırakıp arama yapıyorsun link paylaşıyorsun konu gereksiz yere uzuyor , buyur senin verdiğin linkten İngilizce biliyorsan şunu oku :
As always in life, the letters "BS" on motorcycle batteries can have several meanings:
- Battery Sealed (BS):*most motorcycle batteries with their labels including "BS" are sealed batteries - they are spill-proof, maintenance-free batteries and they can operate in almost any position, except upside-down, with some models being able to operate even in an upside-down position.
Battery Sealed (BS) and Factory Activated (FA) batteries are batteries that are filled with the electrolyte, sealed, and fully charged at the factory.
verdiğin link beni doğruluyor neden okumadan gönderiyorsun , ingilizce bilmiyorsan çeviri kullan yav :D
Paparazzi programları gibi niye işine gelen kısmını paylaşıyorsun sadece ? Devamını da okusana.
-
maktama adlı üyeden alıntı
Aküdeki 14 haneli seri kod:60001585561022
Bu kodu
Şöyle bir siteye yazdığınızda gelen çıktı. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki.
Uretim Tarihi: Q4-2021
Q1: Yılın 1-2-3 Aylarını ifade Eder
Q2: Yılın 4-5-6 Aylarını ifade Eder
Q3: Yılın 7-8-9 Aylarını ifade Eder
Q4: Yılın 10-11-12 Aylarını ifade Eder
Görsel trendyoldan aldığım yerin yorumlarından bulduğum bi görsel benim çekmiş olduğum bir görsel değil yani.Ama eve geçtiğimde bi bakayım iyi oldu bu bilgi.Aküyüde taktırdım gerçi ölçümde bi sorun gözükmedi motorcuda,direkt takıp marşa bastık güçlü bi start yaptı
-
Ehm. Tartışma boşuna uzamasın. 25 yıldır Amarigada yaşayan biri olarak, bilirkişi sıfatıyla tartışmaya son noktayı koyayım. Öyle Google'da aratmayla, link yollamayla, fi tarihinde bilmemkimden laf taşımayla nereye kadar? Bilgiyi, veriyi bizzat yerinde sokaktan toplayacaksın. BS ne demektir? BS, tezek demektir. Uzun hali "Bull Shit"tir. Bunu herkes bilir. Nokta!
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Ehm. Tartışma boşuna uzamasın. 25 yıldır Amarigada yaşayan biri olarak, bilirkişi sıfatıyla tartışmaya son noktayı koyayım. Öyle Google'da aratmayla, link yollamayla, fi tarihinde bilmemkimden laf taşımayla nereye kadar? Bilgiyi, veriyi bizzat yerinde sokaktan toplayacaksın. BS ne demektir? BS, tezek demektir. Uzun hali "Bull Shit"tir. Bunu herkes bilir. Nokta!
Ben , Volkan'la BS akü markasıyla akü kodları üzerindeki bs uzantısının benzerliğini merak edip konu açılınca konuşmuştum , konuya hiçbir katkın yok Haşmet , Amerikalı birine yakıştıramadım bu durumu :D
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bilgiyi, veriyi bizzat yerinde sokaktan toplayacaksın. BS ne demektir? BS, tezek demektir. Uzun hali "Bull Shit"tir. Bunu herkes bilir. Nokta!
O kadar da emin olma belki de Ben Senin akünün de....... demektir. .
Şaka maka konun altında akü reklamı çıkmaya başladı.
-
Ben , Volkan'la BS akü markasıyla akü kodları üzerindeki bs uzantısının benzerliğini merak edip konu açılınca konuşmuştum , konuya hiçbir katkın yok Haşmet , Amerikalı birine yakıştıramadım bu durumu :D
Ben ortalama bir Amerikalıyım.
-
Konuyu açtığım için kendimi suçlu hissediyorum,aküyü takıp üstüne 200km yol yaptım hala mesajlar devam ediyor,tartışma çıkarmışım gibi
-
denizz1 adlı üyeden alıntı
Konuyu açtığım için kendimi suçlu hissediyorum,aküyü takıp üstüne 200km yol yaptım hala mesajlar devam ediyor,tartışma çıkarmışım gibi
Kafa göz birbirimize dalmadık yahu dert etme forum burası hakaret etmeden herkes bildiğini yazdı Sodurlu88 e de seviyeli üslubu için teşekkür ederim ;)
-
Bir kişi de dememiş ki cold crank amperi daha düşük diye :D
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Arada çok küçük bir fark var eksi 20 derecedeki coğrafyalarda tercih edilebilir ama AGM akünün performans farkı her daim tercih edilebilir zira 16 volta kadar şarj edilebiliyor , yakıt tüketimine bile az bir miktar katkısı olur..
-
Arada çok küçük bir fark var eksi 20 derecedeki coğrafyalarda tercih edilebilir ama AGM akünün performans farkı her daim tercih edilebilir zira 16 volta kadar şarj edilebiliyor , yakıt tüketimine bile az bir miktar katkısı olur..
%10 az mı diyerek uzatsam mı acaba :D
safi meraktan ve elektrik bilmemekten soruyorum. alternatör zaten 14.4 civarına sabitlemiyor mu? daha yüksek gerilimle şarj olabilmesi ne işe yarar ki? (yoksa akü ne isterse o mu?)
-
Kafa göz birbirimize dalmadık yahu dert etme forum burası
hakaret etmeden herkes bildiğini yazdı Sodurlu88 e de seviyeli üslubu için teşekkür ederim ;)
Seviyeli uslub için 4 dilde teşekkür alabilir miyim lütfen ?
-
killingroad adlı üyeden alıntı
İlk gözüme çarpan oydu. Ama konuşulması gereken daha önemli meseleler vardı.
Mesela 14.4V ve 16V çelişkisi hakkında @Nikkfurrie'den "İtalya'da bir tanker üzerinde çalışırken Alessandro Volta ile konuşmuştuk bunu..." şeklinde bir açıklama bekliyoruz an itibariyle
-
-
Sen ve Haşmet bu konuda bilginiz yokmuş , hadi sen bilmediğini söylüyorsun da o çok bildiğini sanıyor klasik Amerigalı
daha çıplak krank görmemiş cücük kadar mili krank sanıyor , bide bunu düzeltmek için onlarca video izlemiş iyimi
https://r.resimlink.com/_vwZIzs0HlRj.jpeg
bak Hasmet bu fotoda 12 silindirli bir motorun krankı var bakalım nerde olduğunu fark edebilecekmisin , iki ay önce ben değiştirdim bu krankı ;) işte şurada diye göster Türkiye'de kendi teknemde boğazda sana rakı balık ;)
Öndeki mi diyeceğim ama değildir. Kesin tuzak soru bu.
Cevap veriyorum: Krank sakallı adamın sol cebinde.
-
...bak Hasmet bu fotoda 12 silindirli bir motorun krankı var bakalım nerde olduğunu fark edebilecekmisin , iki ay önce ben değiştirdim bu krankı ;) işte şurada diye göster Türkiye'de kendi teknemde boğazda sana rakı balık ;)
Yuh! Bu kranktan iki tane V Strom çıkar valla. Kaç litrelik motor o? (Sallayayım; 18l diyorum. Daha fazla olması çok muhtemel gibi...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Yuh! Bu kranktan iki tane V Strom çıkar valla. Kaç litrelik motor o? (Sallayayım; 18l diyorum. Daha fazla olması çok muhtemel gibi...)
Mann D2842 V12 çift turbo 22.000 cc 2400 devirde 1400 bg üretiyor
Haşmet doğru cevabı bilmediği için birşeyler eveledi geveledi , Tommy İzmir'e transfer oldu , Espresso da Trakya'dan öteye şengen vizesi alamıyor Cyan rakı balık teklifini sana yapıyorum , dilersen çocuklarla ve yengeyle Beşiktaş'a gelin boğaz turunada çıkabilirsiniz..
-
Nikkfurie, Amerika'ya gel, sorgusuz sualsiz krank milini düzelttiğim çim biçme makinesi üzerinde arka bahçe turuna çıkartayım seni. Deniz ürünü seviyorsan da unutamayacağın bir Hamachi Kama ızgara yaparım sana arka bahçede. Şahsen çok sevmiyorum ama istersen Tennessee viskisi ya da California şarabı ikramında da bulunabilirim hatta Yeni Rakı da var burada...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)