güzel bi neden
güzel bi neden
Kimse mükemmel değildir.Mükemmel olmak için ihtiyacınız olan deposu dolu bi motosiklettir.....
muuuu haa haa haah ahaaaaaa, ehu ehu ehuuu, puha haa haa, höynk höynk..
arkadaşlar, alemsiniz yav.. bir kaç gülme efekti de ben ekleyim dedim ama aklıma ancak bu kadarı geldi.
[COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]
anaa.. tırstım.. korkunc.. otoyolda trafik akarken arı soktugunu dusunemiyorum.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
ole bisiy benim kaskıma girse kesin ucarım motordan
aman abiii valla eşek arısı haa mermi gibi değer giderken o düşünemiyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Evet gercekten Ari hayvanina cok dikkat etmek lazim...Nemelazim...
Imza Nazim...
aynısının iki katı büyüklüğünde ben 80 le giderken vizör ü açtım tam gözümün altına kemiğe böyle bir tane eşek arısı çarptı o anki ağrıyı ve acıyı anlatamam kesin dedim morarcak yada şişcek arı nın parçaları suratımda kalmıştı çok kötü bi durum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
benim kaskın hava alan bölümü cam.oraya girdi arı.saklıyorum bende hatıra olarak.vizörü açık bırakmayın aman aman yani.. bütün arılara matrix eheheh
valla arkadaslar takmakta fayda var
yalovadan bursaya gelirken yolda bir taş fırlatı çaat diye vizöre vurdu sekti
(saglam vizörmüş) eger kask olmasaydı en iyi ihtimalle 2 dişim kırılırdı yada bir gözüm çıkardı. tabi taş çarptığı anda panikleyip motoru yatırmassak...
Vizör ü kapatmak da bir o kadar önemli tabi!!!!
Ducatista:)
Kask takın! diyip geçiyorduk.
Tezin için teşekkürler...
ufacık arı için kaskmı takılır be...hem arıda kask yok şartlar eşit değil ...madem hayvanı öldüreceksin onada bi şans tanı dimi ama ...sportmenlik ruhuna aykırı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bişiy sorcam
her sabah kalkığımda inşallah yağmur yamıyodur diye balkona fırlıyorum
şu yağmurda ıslanıp üşütüp kalıcı ve motosiklet kullanmamı engelliycek bir hastalıktan korkuyorum.
mont ve pantolon haricinde ne tür koruma ve aksesuarlar kullanmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. (daga geçecek ark. lar aranızda yeniyim de
[COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]
tabi hatta bir motosiklet te rahmetliye verseydik kafa kafaya çarpışsınlar
ayağıda kırılmış onda da bir koruma lazımmış
[COLOR="Black"]Rotting Crist[/COLOR]
oy yooy ooy
her şart altında ben kask takmam ama şapka takarım diyenlere aha da korumalı şapka;
http://www.efxa.net
köfte yaparken kask takarsanız, yüzünüze yağ sıçramaz
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
puhahaha
valla ucuz kurtarmışsın... vizörün açık olsaydı ya da kaskın olmasaydı... başına gelecekleri düşünmek bile istemezdim....
arkadaşlar; göz bedenimizin en en en hassas organı.. buna çok dikkat edelim!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)