Tamamdır hocam sırt korumasını da alırım o halde. Bu korumaların seviyeleri varmış, 1. seviye 2. seviye vs. Biraz bilgilendirir misiniz o konuda? Hangisinden almalıyım mesela? Veya atıyorum revitin pantalonunu aldım ve 1. seviye korumaları var. Çıkartıp 2. seviye koruma takmak mantıklı mı, ne zaman mantıklı; aralarında ne gibi farklar oluyor?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Çok haklısınız hocam, düşünemedim. Söylediğiniz gibi yapacağım.
Bu arada motorunuz çok güzelmiş, tekerinize taş değmesin.

Ekipmanlarımı markete giderken bile kullanacağım hocam hiç şüpheniz olmasın. Dedim ya, hevesim çok yukarılarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Az önce baktım hocam, benim arkadaş deriymiş, iyi seçmişim o halde.

Eldivenlerin, sürüşe etkisi oluyor mu? Hani rahatsızlık veriyor mu ya da kavrama açısından nedir ne değildir? Şundan soruyorum; eldiven konusunda biraz takıntılıyım eğer öyleyse gerekirse kask kadar para vereyim ama rahat olsun isterim doğrusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Arkadaşlar markalar arasında gerçekten çok fark var fiyat olarak. Mesela Shoei'nin nxr 2' si ile, benim istediğim scorpion kask arasında ne kadar fark var, o paraya değer mi? Rahatlık farkı mı çok üst seviyede?
Sadece kaskta değil her ekipmanda bakıyorum, gerçekten çok yükselebiliyor fiyatlar. İnsanın kafası karışıyor, siz abilerimin değerli tecrübelerini o yüzden iyice anlayıp öğrenmek isterim. Çünkü gerçekten sizin tecrübelerinize binaen alacağım ekipmanlarımı.