2024 model rs200 var ilk acemiliğimi attım şuanda eski yıl modelden de olsa r25 olsun düşüncesindeyim.
Rs200 ümü satıp 2015 model felan bile olsa r25 alsam mantıksız bir karar olur mu
2024 model rs200 var ilk acemiliğimi attım şuanda eski yıl modelden de olsa r25 olsun düşüncesindeyim.
Rs200 ümü satıp 2015 model felan bile olsa r25 alsam mantıksız bir karar olur mu
2015 model daha yüksek hacim bir motor alsanız mantıklı olabilirdi ama 9 senelik, muhtemelen içinden geçilmiş bir R25 bence iyi bir tercih değil. 250'lik sınıfa göre iyi gidiyor ama 650'lik kadar yakıyor o motor.
Tecrubeniz ne kadar bilmiyorum ama normalde 200-250 lik motorlar baslangic yada bir ustu motorlar olarak TR de degerlendiriliyor. Ben 150 likten sonra 600 CC ile devam ettim. yani ben suan ilk halime donsem 150 den sonra 400 luk yada 500 luk bir naked alirdim. ama anladigim kadari ile daha bu sene basladiniz motora, siz kendinizi ve isteginizi daha iyi biliyorsunuz. Ama ben 2024 rs satip 2015 r25 almam cunku r25 cok piyasa motoru ve genelde tek teker yapan, bol bol ara gaz veren, kazasi cok olan bir motor. ustadan cikamama ihtimalin var. ama bu is keyif isi. ben ugrasirim, r25 e bayiliyorum, hayalim diyorsan alabilirsin
Tanıdıkta eşte dostta geçmişini bildiğin motor yoksa tamamen macera diyebilirim o model R25-Mt25 in içinden geçilmeme ihtimali neredeyse imkansız.Yerinde olsam Rs200 ile devam edip daha yüksek cc daha modelli bir motora bakardım.
yaşlı r25 alınmaz.
yeni modellerden alabilecekseniz rs200 den sonra ilaç gibi gelir.
bence artık bi grup kurup, ikinci el r25 mt25 alanları odunla dövelim.
Az üzerine ekleyip yamaha xj6 alsanızza doğru düzgün motora binmiş olursunuz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)