Merhabalar 2024 4. Nesil mt09 boyutu çok küçük mü? 1.79 boyum var motor altımda sırıtır mı oyuncak gibi durur mu?
Merhabalar 2024 4. Nesil mt09 boyutu çok küçük mü? 1.79 boyum var motor altımda sırıtır mı oyuncak gibi durur mu?
1.79 boy uzun bir boy değil. Msx 125 almıyorsunuz. Sırıtmaz, neden sırıtsın ki
https://cycle-ergo.com/
Buradan az çok fikir sahibi olabilirsiniz.
değil nakedlar arasında büyüklerden bir tanesi mt09.bende 3. nesil vardı 182 boyundayım genelde altımda büyük gözüken bir motordu.gen 4e de oturdum aynı kalıp tabi ondada devam ediyor.şu an hornete biniyorum mesela baya bir cılız geliyor his olarak dışardan sırıtmıyor ama histen bahsediyorum
Benim 1.78 mt9 um vardı sırıtma şansı yok. Şuan tuono v4 um var oda siritmiyor gönül rahatligiyla alın binin.
Naked motosikletler boyut olarak küçüktürler genelde. Amaç gösterişli büyük motosiklet üzerine kurulmaksa naked iyi bir tercih olmayabilir. Ancak ergonomik olarak fazlasıyla yeterli, küçük gelmez kesinlikle. Motosikletin gereksiz büyük olmasının da faydası yok, zararı var.
Burada motosiklet ve skuter park yerleri farklı. CB900F varken skuter yerine parketmiştim bir kez. Aralarında kaybolmuştu. Boyut olarak bazı 50cc skuter lardan çok da farklı değildi. Bir keresinde de akü bittiğinde bisiklet gibi gidonundan tutup yanımda yürüttüydüm 900cc 110 beygir motosikleti.
Her yeni çıkan nesil bir öncekinden daha cılız ve ufak çıkartılıyor.Birçok sebebi var hafifletme,rüzgar direnci,yakıt tüketimi vb.
Evet mt09 da küçülme durumu olmuş biraz, özelliklede 2024 de gözüme küçük ve zayıf geldi
Şok olduydum ilk gördüğümde. Kıç kadar bir şey, ama acaip kaslı bir görünümü var. Ön fren ilginç. Tahminim çoğu skuterdan kısadır. Ama 1200cc, 100 hp, 110Nm tork. Islak ağırlık 180kg. Cep herkülü.
Arora durur mu? Yabışdırmış cevabı!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)