Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet ekipmanı için İstanbul'da nereye gitmek gerek?

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar, ilk motosikletim (dominar 400) elime geçmek üzere, ekipman konusunda maalesef bulunduğum ilde bana uygun hiçbir şey yok. 2XL kasklar, 3XL eldivenler, 3X-4XL montlar bile olmadı. Bu yüzden kalkıp hızlı tren ile bu cumartesi İstanbul'a gitme kararı aldım. Bu yüzden bana kesin gitmem gereken mağazaları lokasyonlarıyla (birden fazla şubesi olan yerler de var malum) söyleyebilir misiniz? Mesela forumda sıkça okuduğum hasanpaşa denen yere gitsem yeteri olur mu?

Kask, mont, eldiven, bot, güzel bir sey bulabilirsem de pantolon alacağım. Bunun için ayırdığım bütçe 40-50k arası.

Herkese cevapları için şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Hızlı trenle geliyorsanız Kadıköy Söğütlüçeşmede indiğinizde 2 dakikalık yürüme mesafesinde Hasanpaşaya gideceksiniz.
    Aradığınız ne varsa oradan temin edebilirsiniz.
    Bol seçenek ve fiyat avantajları da mevcut.
    Pazarlık yapmayı unutmayın
    braveheartz ve espresso bunu beğendiler.

Alıntı Jamiryo_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hızlı trenle geliyorsanız Kadıköy Söğütlüçeşmede indiğinizde 2 dakikalık yürüme mesafesinde Hasanpaşaya gideceksiniz.
    Aradığınız ne varsa oradan temin edebilirsiniz.
    Bol seçenek ve fiyat avantajları da mevcut.
    Pazarlık yapmayı unutmayın
    Çok harika bir bilgi oldu bu. Nasıl giderim nasıl yaparım diye düşünüyordum. Teşekkür ederim.

Naçizane bir sorum daha olacak; ben az önce ls2 storm 2 3XL denedim, bu bile kafama zor girdi ve kulak kısımlarından gereksiz sıkıyor. Gideceğim yerde şansım yaver gider mi, 3XL'dan daha büyük kasklar mevcut mudur. İyice moralimi bozmaya basladı hiçbir kaskın olmuyor olması.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı braveheartz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok harika bir bilgi oldu bu. Nasıl giderim nasıl yaparım diye düşünüyordum. Teşekkür ederim.

Naçizane bir sorum daha olacak; ben az önce ls2 storm 2 3XL denedim, bu bile kafama zor girdi ve kulak kısımlarından gereksiz sıkıyor. Gideceğim yerde şansım yaver gider mi, 3XL'dan daha büyük kasklar mevcut mudur. İyice moralimi bozmaya basladı hiçbir kaskın olmuyor olması.
    Hasanpaşa bir mahalle, o mahallede bir sürü motosiklet magazasının olduğu 3-5 sokaklık bir yer var orası tren istasyonundan yürüyerek 2dk. Kadıköy evlendirme dairesinin önündeki ışıklardan karşıya geçince kocaman motomax mağazasının tabelası görünür zaten, orada elbet bulursunuz, o muhitte bulamadığınız şey türkiyede yok diye iddia edebilirim ama ispatlayamam.
    braveheartz bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Hasanpaşa deniyor ama yanlış; motosiklet dükkânlarının olduğu mahallenin adı Eğitim Mah., Hasanpaşa hemen komşu mahalle. Yukarıda tariflendiği gibi Kadıköy Evlendirme Dairesi / Söğütlüçeşme İstasyonu'nun hemen kuzeyi / karşısı, mahallenin de batı ucu.
    braveheartz ve espresso bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)