Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CF MOTO CLC 450

REKLAM ALANI

Arkadaşlar hepinize iyi günler.
    Öncelikle chopper hayranı olarak bütçem gereği clc 450 yi daha ülkeye girmeden takip etmeye başladım. Neden hiçbir youtuber bu motorun videosunu çekmiyor bilmiyorum. Hep bir arka planda motor hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Gönül ister eliminatör 500 ama bu motorda bile çok satış olmayacağı için bir kampanya beklemekte olacağım ancak siz değerli üyelerin ve varsa kullanıcaların bilgilerini almak isterim. Bu motor neden hiçbir yerde yok hep mt450

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    tanıtıma çıkmadı çünkü motor hep sergilendi.en son test günlerindede sadece sergilenmekle yetindi.bu tarz motorlar hep yetim kalır diğerlerinin yanında.o yüzden tanıtımı vs çıkmaz ilerde bir vlogcu alır dener izleriz.antalyadayım bende burada arkadaşa bakıcaz ama daha bu taraflara inmedi motor bekliyoruz gelmesini neye benziyor oturuşu nasıl merak ediyoruz.arkadaş bundan önce vulcan s kullanıyordu şimdi hiç bir motoru beğenmiyor oturuşları yüzünden.bakalım oda böylemi çıkıcak
    defjay33 bunu beğendi.

Arkadaşının yorumunu gerçekten merak ettim. Bir video çekersiniz umarım ya da yorumlarınızı bekliyorum. Yurtdışında f/p geçtiğini söylüyorlar.

Motosikleti
    Yamaha MT09 2021+yadea g5
    sattı araba aldı bide yanına mondial nevada aldı.tabi vulcandan sonra nevada çok olmadı şimdi az bi para verip böyle bir şeye geçmek mantıklı duruyor.tabi dediğim gibi daha motoru görmedik oturmadık.parasına göre zaten seçenek yok o segmentte yada 400 küsürlere çıkmak gerekiyor kawasaki de var işte onada o para bilemedim çok geldi arada çok fiyat farkı var
    defjay33 bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco AK550
    tam bu başlığın açıldığı saatlerde ben de youtube'dan 450clc videoları izleyip, ya neden hiç türkçe içerik yok, bi foruma bakayım diye geldim ve bu başlığı gördüm. ilginç bir tesadüf oldu
    defjay33 bunu beğendi.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sitesinde 300k olarak satışa çıkmış.

CF moto sevmem bilen bilir; ancak düşük bütçe cruiser durumu ülkede hepsi leş durumda. ya şanzıman problemi oluyor ya yolda manifoldu düşüyor.

hepsi kötü oldugu için 450cc cf moto bence alternatif olarak iyi bir secenek olacaktır. tabi kalitesini ve kroniklerini görmek lazım.

Bende birkaç ay aynı şeyi söyledikten sonra başlığı açmış bulundum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------

Fiyatının aşağı çekileceği kanaatindeyim tabiki benimki bir tahmin ancak evet seçenek yok ve geri kalan problemlerini zaman gösterecektir kesinlikle[COLOR="Silver"]

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fiyat aşagı çekilmez.

250 cc sıfır çin motorları 200-230 civarı satılıyor. 450cc çin motorunun 300 olması bu nedenle normal.

O zaman vade farksız taksit kampanyası diyelim umut fakirin ekmeğidir misali yeterki kronik sorunları dolu olan bir motor olmasın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)