CHOPPER MOTORSIKLET ONERİSİ
Reklamlar
-
selamun aleyküm. Superlight 125 kullanıyorum motorun rahatlığına diyecek bir şey yok ama gücü beni epey rahatsız ediyor yeters kalıyor. 2500km oldu daha, performnsını arttırmak için şunu değiştir bunu değiştir diye piyasada konusu geçiyor fakat güvenemedim. Ne kadar ektili olur bilemiyorum sonuçta fabrika çıkışı 125 her şry 125e göre yapılmıştır. Bu konuda neler söyleyebilirsiniz ayriyetten değiştirmey de düşünüyorum srv250vs tanıdıklarımdan hiçbir şikayet almadım siz ne düşünüyorsunuz
Reklamlar
-
srv250vs 18 beygir civarı 180 kilo bir motor.
elindeki sl125 10,6 beygir civarı.
Bu motordan buna geçsen fark yaratır mı; elbette yaratır ancak 18beygir güç de yeterli gelmez. sabit olarak 90 ile falan gidersin; sanırım max 110 görür motor.
250cc'e kadar olan tüm cruiserlarda benzer problem var (bende rock 29 beygir; eski gv250 25 beygir) ; yani 250cc'e kadar cruiser bakarsan ve bütçen yüksek değil ise tatmin etmeyecektir seni.
200ns'e falan geç derim, ben öyle yaptım.
-
Srv250vsnin fabrika verilerine baktığımda 27hp maximum olarak gözüküyor acaba bir yanlışlık mı olabilir mi? Eğer ahım şahım bir değişiklik olmayacaksa varolan motorun gerekli parçalarını değiştirmek mantıklı olur mu bütçeden tasarruf etmek amacıyla. Daha doğrusu sl parça değişimine iyi cevap verebilecek bir motor mu
-
125 cc den ne bekliyordun ki?
Burada soru senin beklentilerini kaç cc karşılar?
-
Cruiser motosikletler naked modellere göre ağır oluyor genelde. Amaç performans ise düşük cc cruiser iyi bir tercih olmayabilir.
-
-
boju adlı üyeden alıntı
Srv250vsnin fabrika verilerine baktığımda 27hp maximum olarak gözüküyor acaba bir yanlışlık mı olabilir mi? Eğer ahım şahım bir değişiklik olmayacaksa varolan motorun gerekli parçalarını değiştirmek mantıklı olur mu bütçeden tasarruf etmek amacıyla. Daha doğrusu sl parça değişimine iyi cevap verebilecek bir motor mu
ah evet görünüşten karıştırmışım klight geldi aklıma önce :D
sl125'den bu motora gecmek ciddi anlamda fark yaratır; top speed ; hızlanma tork vs. rahat edersiniz.
ancak rks yedek parça - servis vs. şehirinizi araştırmanızda fayda var. izmir'de bile servisleri kötü.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Top speedle pek işim yok açıkası sadece sl125 epey hantal kalıyor. 125cc blok bu ağırlıı kaldırmıyor sanırım. Önerin için teşekkür ederim bu fiyatlarda crusier model zaten pek yok. Mecbur çine devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
Japonlar işini iyi biliyor saat gibi çalışıyor hala vl200lerin çoğu fakat benden birkaç yaş küçük motoru almak istemiyorum pek
-
Merhaba. Bende şuan için arayıştayım. 2 Sene 2016 Model Yamaha Xv950 kullandım sonra araba aldım. Şimdi yine ufakta olsa bi cruiser alıp hem arabam olsun hem motorum olsun diye uğraşıyorum. Cfmoto nun yeni satışı sunduğu Cl-c 450 modelini düşünüyorum. 450 cc 40-43 hp arası torku da güzel olan bir motora benziyor yabancı youtube kanallarından ediğindiğim bilgilere göre. Henüz Türkiye de alıp binip güzel anlatım yapan kimse çıkmadı. Şuan fiyat olarak nakit satış fiyatı 280 bine inmiş durumda daha iner mi bi ihtimal inedebilir. Bütçen yetiyorsa tavsiye edebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler