Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bilen yazsin (acil)

REKLAM ALANI

merhabalar bugün saat 17.15 civarı motosiklet ile seyir halindeyken jandarma trafik tarafindan durduruldum. (not: yasım 17 a1 ehliyet var) Ardından 2 tane ehliyetsiz kisinin motorunu teslim almam için belge imzalatti. Kisileri tanimiyorum dedigim halde imzalattılar. Basıma herhangi bir is gelir mi? Motosikletin çalıntı vs. olma durumu çıkar ise bana bir sey olur mu? Normal çevirme sanmistim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kuva.la - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 Duke
    birşey olmaz çok panik yapmışsın aynısını bana da yaptılar şehir içinde, cezalarını yazıp yolluyorlar, kanunen biri teslim almak zorunda olduğu için memurlar bu yola başvuruyor. emin ol ehliyet kontrolü yaptılarsa plakadan motoru da sorgulatırlar, çalıntı falan olsa çoktan paket ederlerdi.

Tesekkur ederim dostum, babam kizdi biraz da ondan dolayi panik yapmistim, iyi forumlar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı kuva.la adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birşey olmaz çok panik yapmışsın aynısını bana da yaptılar şehir içinde, cezalarını yazıp yolluyorlar, kanunen biri teslim almak zorunda olduğu için memurlar bu yola başvuruyor. emin ol ehliyet kontrolü yaptılarsa plakadan motoru da sorgulatırlar, çalıntı falan olsa çoktan paket ederlerdi.
    Diyelim imzaladın... Adamlar motora atladı gitti..200 metre ilerde kamyonun altına girdi vefat etti...Adamda ehliyet yok.. Sen az önce teslim almışsın.. İmzan var.. Uğraşır durursun.. Polisler üzerlerinden boşa mı atmaya çalışıyor bu durumda ?.. Bence yapması gereken tek şey parka çekmesi..
    Birkannn ve espresso bunu beğendiler.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diyelim imzaladın... Adamlar motora atladı gitti..200 metre ilerde kamyonun altına girdi vefat etti...Adamda ehliyet yok.. Sen az önce teslim almışsın.. İmzan var.. Uğraşır durursun.. Polisler üzerlerinden boşa mı atmaya çalışıyor bu durumda ?.. Bence yapması gereken tek şey parka çekmesi..
    Ben 100 metre ileride motoru sağa çekip bıraktım. Ondan sonra kim bindi bilmiyorum dersin yırtarsın. Niye uğraşsın ki?
    Motoru teslim alınca 300 metre gitme zorunluluğu yok ki. Polis çekici çağırsa ondan sonra da "çekici ve otopark paralarını kırışıyorlar" dersiniz. Ki bir, bir buçuk ay önce aynı minvalde konu açılmış ve tartışmıştık.
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 100 metre ileride motoru sağa çekip bıraktım. Ondan sonra kim bindi bilmiyorum dersin yırtarsın. Niye uğraşsın ki?
    Motoru teslim alınca 300 metre gitme zorunluluğu yok ki. Polis çekici çağırsa ondan sonra da "çekici ve otopark paralarını kırışıyorlar" dersiniz. Ki bir, bir buçuk ay önce aynı minvalde konu açılmış ve tartışmıştık.
    Alp abi de uğraşırsın demiş.
    İmza var ki imza çok önemli bir şey..
    Başına iş gelmese bile boşuna uğraşıp durur.
    Mahkemesi ,ifadesi ,karakolu kendi sorumluluğun olmayan bir evrak varsa imza atmak akıl işi değildir.

Bir daha kabul etme kardeşim gençsin.
    Ceza yiyen tarafın yakınlarını çağırsınlar senin zorunluluğun yok ilgin olmayan bir evrak ve ya tutanak imzalamaya.
    Bu sadece trafik için değil genel olarak geçerli.
    espresso bunu beğendi.
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burası güzel ülkem Türkiye miz ..bu sefer niye bıraktın diye derdini anlatır durursun.. Durduk yerde defalarca ifaden alınır.. vaktin çoksa macera seviyorsan sen bilirsin ...
    Yıllar önce ben de o tongaya düşüp imzaladım..Sonra baktım ki tam apaçi tipler.. 3 gün düşündüm..Pişman oldum..Daha sonra defalarca başıma geldi ama hiçbirini imzalamadım..
    Bir de polisler imzala noolcak demezler mi?.. Beni benden alıyorlar.. Madem nooolcak niye imza alıyosun, sen imzala diyesin geliyor..
    fz6_fazer ve Birkannn bunu beğendiler.
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)