Günaydın abilerim ablalarım, köyüme döneceğim yolda kaldım, şaka şaka 🤣🤣
Festivalde olan veya benim gibi haftasonu gidecek olan varsa haberleşelim, buluşalım. Öğlen Bandırma'da sanayiden yola çıkıyorum,
Pazar günü dönmeyi planlıyorum.
Günaydın abilerim ablalarım, köyüme döneceğim yolda kaldım, şaka şaka 🤣🤣
Festivalde olan veya benim gibi haftasonu gidecek olan varsa haberleşelim, buluşalım. Öğlen Bandırma'da sanayiden yola çıkıyorum,
Pazar günü dönmeyi planlıyorum.
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Ah Cunda ah.
20 / 30 sene önce giderdik. Sessiz sakin ufak bir yerleşim yeriydi. Sahilde turalar çay içip, dondurma yer son tekneyle Ayvalığa dönerdik.
Denizin ortasına gelince karanlık ta kendimizi sonsuzluğun ortasında zannederdik.
3 / 5 sene önce gittik Cunda yı otomobiller kaplamış ufak sokak araları sandalyelerden yürünmez haldeydi.
O gün bilinç altımız artık bir daha gelme bırak anılarında ki gibi sessiz sakin kalsın dedi.
Ah Cunda ah.
Hocam yazını görünce burnumun direği sızladı.
Abi şu an sezon ve haftasonu olması nedeniyle herhalde, iğne atsan yere düşmez halde, Festival kalabalık ama şu anda baya sessiz , çekilişten sonra herkes çadırlara dinlenmeye çekildi.
Vaktim olsa gündüz dolaşmayı isterdim.
Yoğun olduğum için gidemedim. Ama yaz boyunca tek bir festival hakkım olsa, buna giderdim.
Ufak tefek olumsuzluklara rağmen, tadı damağımda kaldı desem yeridir. Fatma Turgut ve Gülçin Ergül ile efsane bir festivaldi.
Keşke aynısı bir daha olsa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Yenden izleyince, ikinci bölümü de paylaşmadan duramadım.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Perşembe'den beri Cunda da festivaldeyim birkaç gün daha kalma kararı aldık arkadaşlarla , siteden birkaç arkadaşla yazıştık ama hiçbiri maalesef işleri yüzünden gelemedi..
Sabahın ilk ışıkları ile döndüm ben, daha erken gitmek lazım mış onu anladım, güzel bir çadır alanı edinmek lazımdı, epey kalabalıktı çadır için yer bulmak zor oldu, wc'leri beğenmedim.
standlar az ve küçüktü, açıkcası ben daha büyük bir alan bekliyordum, gerçi 25 bin kişi den bahsediliyordu, toplam mı o anlık mı bilemiyorum, akşam eypio dinlemiş olduk, ki dinlemem normalde ama hoştu, köfteler fena değildi aklım tostta kaldı :hava yağış gösteriyordu sıkıldım biraz, akşama kalmak istemedim, bir daha tek başıma gitmem zaten
Çadır komşularımdan iki tanesine ikramları ve sohbetleri için teşekkür ederim takipleştik, herkes maşallah dop dolu gelmiş, ben dımdızlak gittim, böyle olmuyormuş onu da öğrendik seneye inşallah.
@Nickkfurie erken kaçtım, erken göreydim keşke, sabaha kadar uyuyamadım, yen, uyanıyorum
Ayvalık'ta dolaşırken bir konvoya rastladım. Bu festivale giden bir grup olup olmadığını bilmiyorum. Bir ikitekerci olarak itici buldum. Özetle ;
- Güzelim Goldwing'leri beşinci sınıf pavyon gibi ışıklandırmak,
- Pahalı motorların sahibini tanıyın dercesine konvoyda kask takan olmaması,
- Her bir motorda ayrı bir müziğin bangır bangır çalması yetmiyor gibi korna ile üstüne tüy dikilmesi.
Goldwing im olsa muhtemelen bende pavyon furyasına katılırdım bende seviyorum, o motosiklete yakışıyor.
Ama çevreyi rahatsız edercesine hareketler o motosikletin ağırlığına ve genel olarak motosiklet sevdalılarına yakışmaz.
Cunda daki festivale günübirlik 3 motor gittik. Cumartesi sabah 10.00 - 17.00 arası oralardaydık.
Sıcak, gölge alan olmaması, motoların yediemin deposuna çekilmişçesine park edilmesi, çadırların düzeni, standların düzeni, festival sahasına araçların girmesi, vs sebepler bizi hiç memnun etmedi.
Konaklayanların wc ve su sorunu yaşaması...
Daha iyi yerlerde daha iyi organizasyon olabilirdi...
Cunda gibi harika bir yerde motosiklet festivali düzenleniyor ve siz şartlardan şikayetçimisiniz yapmayın arkadaşlar tüm festivallerde böyle şeyler olur , tüm gün festival alanında takılırsanız sıkılırsınız herşey gözünüze batar , Cunda'nın 10-15 km çevresinde o kadar çok gezilecek yer , denize girilecek harika koylar varki bir hafta kalsanız bitiremezsiniz , gündüz gez dolaş akşam alana gel yemeğini ye alkolünü , gazozunu falan iç , yeni arkadaşlarla tanış , goldvingcisine selam çak konserde atla zıpla dans et biraz daha iç sonra git çadırında zıbar uyu festival dediğin böyle birşey işte
Şu festivallere katılamadan ömür tükettik be
Benim yaşadığım şeyi yaşasanız bir daha Cunda ya gelmezsin , biz kız arkadaşım ve oğlu iki motor geldik , Cuma akşamı ciddi manada alkolü karıştırdıktan sonra konser alanında tepindik dj çılgın biriydi sonra gittik o kafayla hiç yapmamamız gereken bir şeyi yaptık ve gündüz 2500 kişinin girdiği havuza atladık sonuç kız arkadaşım gece titremeye başladı ambulansla hastaneye kaldırdık havuzdan mikrop kapmış :( serum falan derken sabah 9 da kendine geldi alana döndük öğlene doğru gönderdim ikisini :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
Hafta sonu Köyceğiz e gel bro yok gelemem dersen yarın eski Foça'ya gel sana festival tadında bir gün vaad ediyorum ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)