Herkese hayırlı forumlar
Fiyat/performans/donanım olarak 250 bin civarında sıfır veya 2.el scooter önerisi olan var mı?
Herkese hayırlı forumlar
Fiyat/performans/donanım olarak 250 bin civarında sıfır veya 2.el scooter önerisi olan var mı?
https://www.kymco.com.tr/tr/fiyat-listesi.html kymco modellerinde indirimler var, downtown 250i ve dtx250 tercih edilebilir modeller bana kalırsa.
Aynı durumdayız hocam. O civarlara scooter bakiyorum bende. Nakit alacak olsam forza veya xmax arasında tercih yapardım. Kartla almayı duşundugum icin kymco downtown 250i ve sym joymax arasında gidip geliyorum. Sende bunlara bakabilirsin istersen.
Benim xmax satılık, vstrom alınca xmax'ı istanbul'da kardeşime bıraktım satılsın diye. ilgilenirseniz arayın: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0449820/detay/
Forzayi al kafani fazla yorma,Honda Hondadir XMax de iyidir ama sen Hondayi tercih et pisman olmazsin.
Direk rks(zontes) zt250e derim. Hem forzadan eksiği olmasın, hem xmax gibi kalıplı olsun, bagaj iyi olsun derseniz kesinlikle inceleyin derim. Zira bence özellik olarak piyasada forza ve xmaxa alternatif olabilecek tek scooter.
Honda yada yamaha disinda bisey alma. Konfor taraf honda spor taraf yamaha .tarafi i sec.
Baska markada bakma sakin.
En mantıklısı kâğıt üzerinde forza. Çantası, camı, konforu ve ikinci el piyasası en önde. Arka çanta olmazsa olmaz ise anahtarsız açma özelliğiyle forza rakipsiz.
Ancak çanta önemli değil ödeme koşulları daha önemli diyorsanız bu sefer Kymco ön plana çıkar. Taksit ile almak avantaj ama çanta alacaksanız ek maliyet olacaktır. Bir de tabi forzanın lastikleri de daha iyi.
Herkese değerli yorumları çok teşekkür ederim.
Buraya yazmadan önce aklımda olan tek motorsiklet forza 250'ydi.
Yorumlarda da çoğunlukla forza tavsiye verilmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:50 ----------
İzmir'de yaşıyorum.
2 gün önce Yükseliş Hondayı aradım.
Şuan ellerinde forza250 yokmuş ve güncel fiyatı çantasız 255.5 çantalı 274.5 fiyat söylediler.
Ve önümüzdeki aylarda forza250 gelirse fiyatının farklı olacağını belirttiler.
263bin fiyatı hangi bayi vermekte ve ellerinde motorsiklet var mıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)