Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İstanbul çarşısı

REKLAM ALANI

Merhabalar İstanbul'a geldim gelmişken ekipman alayım diyorum bildiğiniz çarşı vb. yerler var mı çünkü hepsi farklı yerde Avrupa yakasında olursa daha iyi olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rheago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Titanic 150-S
    Kadıköyde Motomax ve Motospartan var. Anadolu yakası ama ulaşımı kolay. Marmaray ile de gidebilirsiniz. Kaliteli güzel ürünler satılıyor çevresindeki diğer motorcularlda da. Onun dışında Şirinevler, Tevfik Fikret Cd. ve bayağı motorcu var. Oradaki ürünler biraz daha ucuzdur.

Avrupa yakasında gidebileceğiniz en iyi mağaza: Feyizoğlu Motosiklet. Mağazası Şişli'de bulunuyor.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı Tanrıverdi_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakasında gidebileceğiniz en iyi mağaza: Feyizoğlu Motosiklet. Mağazası Şişli'de bulunuyor.
    Ben de onu yazacaktım, Şişli Halil Rıfat Paşa Mah. Darülaceze'nin yan sokağı, gerekiyorsa toplu taşıma ile ulaşım kolay. (Darülaceze Perpa Metrobüs durağı.)

Ama ben olsam yine metrobüs ile ulaşımı çok kolay olan (Söğütlüçeşme son durak) Kadıköy Eğitim Mah. civarına giderdim, 3×3 blok dükkân dolu orası. Yukarıda ilk orası tavsiye edilmiş zaten, İstanbul'da motosiklet deyince ilk akla gelen "çarşı" orası.
    espresso bunu beğendi.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Ben de Kadıköy Hasanpaşa Eğitim Mahllesindeki mağzaları dolaşın diyecektim. 4-5 sokak hep motosiklet mağazası dolu, avm gezer gibi herşey alınabilir. Metrobüsle ulaşım da kolay Söğütlüçeşme durağından yürüme mesafesi 5dk yol.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler